Софи Маринова втрещи с бабешка визия по време на участие

По време на едно от последните ѝ участия Софи Маринова шашна с неочакван стайлинг. Предвид годините ѝ феновете очакваха доста по-младежка и открита визия, а не да се “затвори” като бабичка в тъмни цветове. Странният избор на тоалет безспорно привлече вниманието на аудиторията, пише Флагман.

Подобието на малка черна рокля в крайна сметка бе най-безвкусният ѝ избор за последното десетилетие. Безформената рокля неочаквано разкри и друга изненадваща подробност – Софи Маринова е пуснала издайническо коремче. Тъмните чорапогащи и ниските ботуши пък още повече свиваха уж младата по душа чалга звезда. И ако нея още я бива в кършенето на снага на сцената, облеклото вече не ѝ се получава толкова добре.

Роклята ѝ по-скоро подхожда на бабичка, отколкото на певица от нейния ранг, камо ли за поява в дискотека. На какво се дължи подобен безвкусен тоалет, остава загадка.

Напоследък Софи Маринова е доста активна в социалните мрежи и никак не се вписва в имиджа ѝ да бъде толкова сива, чак безцветна. Още по-негативни краски във визията ѝ бяха добавени и от строгата черна шапка, с която се представи гласовитата дива. В една по-различна действителност тя би могла да избере поне някакъв ярък акцент, който да обърне представата за бабето от квартала.