Софи Маринова с нова песен, Лоренцо и гаджето му участват в клипа

Синът на Софи Маринова Лоренцо се снима за първи път в песен на звездната си майка заедно с приятелката си Кати.

Младите влюбени застанаха пред камерите за клипа „Пак оставам“ и влизат в ролите си като професионални артисти, единодушни са почитателите на ромската перла.

Сюжетът на клипа е изграден като спомен и умишлено е направен в ретро стил. разказът в него започва с голямото влюбване, след това преминава към разочарованията, скандалите и раздялата, но краят е щастлив и двамата отново се събират.

„Софи реши да си снима децата, а не други хора. Всеки изживява такава любов, бил е изоставен, захвърлен. Клипът е създаден като спомен. Песента „Пак оставам“ Софи я записа много бързо, стана за по-малко от ден“, разкри пиарът на Софи Маринова – Тодореско Неделчев.

„Няма идеална любов, не може да не се скараш. Човек се учи от любовта и от всичко, което идва, то те изгражда. Срещаш се с нови хора и те те изграждат като характер. Така е и в любовта. Ако не преминеш през нея, няма как да разбереш какво е“, философски допълни той.

Междувременно фенове изразиха възхищението си към новата песен на Маринова. Те са единодушни, че това е една от най-хубавите песни, които Софи е пяла в последно време. Музиката е на Марчело Несторов, а аранжиментът – на Спас Лазаров, пише woman.bg.