Софи Маринова с нов мъж до себе си и нов живот

Певицата Софи Маринова се пече на бавен огън заради решения в линия си живот. Разделите и след това събираните й с Гринго дойдоха в повече на почитателите й.

Тя реши да парира всички слухове и писания в жълтата медия, като се хване с друг музикант – Силвър.

Най-накрая двамата се събраха и осъществиха така мечтания си дует, който се казва „Ако можеше“. Дългоочакваният от феновете видеоклип направи премиера във FGM Records – единствения официален YouTube канал на лейбъла „Фентъзи Груп Медия“. За по-малко от 12 часа песента влезе в класацията за „Набиращи популярност“ видеа в най-голямата платформа за видеосподеляне и регистрира над 100 хиляди показвания.

Още от първото слушане меломаните харесаха „Ако можеше“ и не пропуснаха да поздравят изпълнителите за добре свършената работа.

„Само аз ли нямах търпение за този невероятен хит? Много хубава песен. Много смислен текст. Евала!“, Вие сте просто уникални! Нямам думи! Напред и нагоре!“, „Много красива песен. Адмирации! Клипът е много хубав също, текстът е уникален!“, „Вие сте просто експлозия! Каква неочаквана комбинация, поздравления за текста, тотален хит!“, „Не мога да опиша колко много ме докосна песента. Браво, Силвър, браво Софи! Уникални гласове, както винаги, страхотни сте, радвам се, че в България има такива изпълнители като вас!“ – пишат някои от тях.

По музиката, аранжимента и текста е работил Силвестър Матеев-Силвър. Видеоклипът пък е дело на Райко Райков. Заедно с фотографа Иван Стефанов Софи Маринова и Силвър заснеха и нова фотосесия, която почитателите им могат да видят в профилите в социалните мрежи на изпълнителите.

Тази сутрин пък аудиторията в интернет пространството се събуди с прочувствени думи от страна на Силвър по повод новата му песен със Софи Маринова Силвър не скри удоволствието и радостта си от това, че е работил с ромския славей Софи Маринова. Ден след премиерата на новата им песен, Силвър изказа благодарности към дуетната му половинка с интересна публикация в социалните мрежи: “Ние – музикантите, създаваме музика върху тишината. Сигурен съм, че всеки един композитор, създавайки всяко едно парче, си представя коя певица или кой певец ще го изпее. И го създава така, че именно лицето от представите ни да я изпълни. Не всеки път обаче този, за когото е парчето според нас – го изпява.

Поради ред причини. “Най си ми ти” бе работното заглавие на “Ако можеше”. И от първият тон, от първата дума – я създавах за нея, единствената – Софи Маринова. Бог ми е свидетел, никога до момента не съм отправял покана за колаборация, а Силвър е изпълнител с доста дуети. Винаги обаче съм знаел, че ако един ден това се случи – то ще бъде първо към най-голямата. Защото Софи Маринова е емблема. За моя огромна радост ТЯ прие. Сбъдна се моя смела мечта. Тук е момента да и се отблагодаря за професионализмът, отношението, доверието. За голямата и душа. За добротата, която носи. В “Ако можеше” сме вложили много душа… и любов! И сме повече от щастливи, че го оценявате. Ако можеше с думи да изразя щастието си – щях да го направя.” – написа музикалният продуцент и изпълнител. За момента „Ако можеше“ се радва на висок интерес от страна на меломаните, като в YouTube видеоклипът е регистрирал почти 300 хиляди гледания, а клипчетата в Тик-Ток се нареждат сред най-вайръл предложенията, пише show.blitz.bg.

Previous post Подгответе се за Коледа с нестандартна коледна украса
Next post Люси Дяковска изпаднала в тежка депресия след „развода“