Спешна операция едва спаси живота на Анита Мейзер след спукан силикон

Животът на провокативната Мисис България Анита Мейзер вече е вън от опасност, след като бе на крачка от смъртта и дори беше започнала да се сбогува с близките си. До тежката ситуация се стигна, след като силиконът на звездата се спука, а тя нямаше пари да го махне и с всеки изминал ден се приближаваше към фаталния край.

Анита отчаяно се молеше на близки и познати да ѝ дадат пари да се оперира, но изглежда всички са ѝ обърнали гръб. В крайна сметка се намери един човек, който влезе в ролята на неин ангел-хранител и я измъкна от трапа. Това е дъщерята на актрисата и певица Искра Радева, която се смили над Мейзер и я измъкна от сигурна гибел.

Ето какво написа Мейзер в социалните мрежи след спасителната интервенция, която е била направена в Истанбул:

„Искрено и от цялата си душа искам да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък момент. Благодаря на мои приятелски семейства, които толкова бързо отреагираха, разбирайки колко е сериозен случаят ми.

Не на последно място, благодаря на семейството ми, че винаги са до мен. За мен самата беше изключително трудно да повярвам какво се случва с организма ми. Ужасът от неизвестното и страха от предстоящото ме съпътстваха ежедневно последните месеци, защото не знаех защо ми е толкова зле и всичко ми гори отвътре! Шокът от диагнозата на лекарите в Щатите, беше неописуем.

Всеки ден се молех на Бог за чудо! ТОЙ не ме остави! Както не веднъж казвах, операцията ми е била животоспасяваща! Спукания силикон в тялото ми, ме е тровел години и е щял да доведе до фатален край. Никой от докторите в Щатите не прояви съдействие, там ако нямах исканата огромна сума, щяха просто да ме оставят..

Искам да благодаря на всички близки, които са до мен. Благодаря ти, Лени Тричкова, че ме потърси и заведе при хората, които ме спасиха! Нямаше нито миг колебание относно сериозността на проблема.

Професорът, който ме оперира, каза “добре че дойде на време, да ти спасим живота!” Той и целият екип на болницата, веднага след консултацията ме приеха по спешност, въпреки че записват месеци напред. Трябваше да се действа на мига! Операцията е продължила повече от 5 часа! Какво е извадил и е изчистил от мен мога да покажа в снимки, които направо не са за гледане! Вярвам, че няма случайни неща и Господ я изпрати да ми помогне. Благодаря на всички, отзовали се на молбите ми! Когато се съвзема ще разкажа всичко, което преживях подробно и ще отговоря на всичките ви въпроси“.

Previous post Гащите на Благо Джизъса – неустоим фетиш за жените в „Сървайвър“
Next post 10 г. след трагедията: Ето я порасналата дъщеря на Чочо Попйорданов