Спипаха сина на Тони Стораро в тайна любовна афера

По-малкият син на Тони Стораро – Емрах, е в тайна любовна афера с по-възрастната си колежка Теди Александрова. Двамата не са коментирали до момента отношенията си, но доста хора от музикалната гилдия са нясно с техните любовни отношения. А те не са от вчера или днес. Почти година Теди и Емрах успяват да скрият от медийното пространство, че са интимна двойка в живота.

Оказа се, че хитовите изпълнители въртят любов от близо година. Чувствата им се проявяват по време на записите на дуетното им парче „Сърце мое“ и постепенно през месеците се задълбочават. Явно са решили да запазят този момент за себе си и да не разчитат на реклама от личния си живот.

Пайнерката е с 12 години по-голяма от колегата си, което даде повод за клюки и жлъчни коментари. Има и такива, които поставят любовта на преден план и не отдават толкова голямо значение на възрастта. А в попфолка най-успешните връзки са именно на певици с по-млади от тях мъже.

Деси Слава от край време си пада по по-малки от нея мъже. С 19-години по-младия от нея ММА боец Благой Найденов успя да свие семейно гнезно и дори му роди син. Всички ги сочат с пръст, че може да й е син, но те напук на слуховете си живеят прекрасно и доказаха, че за любовта възраст няма.

Разликата на Камелия и Цветин също е голяма – той е с 8-години по-малък от любимата си. Това не им пречи да са пример за една от най-успешните връзки в шоубизнеса изобщо.

Певицата Джена също е по-голяма с 8 години от съпруга си Атанас Стоев-младши, а вече толкова години са заедно изглеждат все по-влюбени един в друг. Към списъка на жени с по-млади мъже спадат още Софи Маринова, Алисия, Таня Боева и т.н.

Шоубизнесът познава още много успешни връзки на жени с по-млади от тях мъже, които са далеч от попфолк жанра. Жени Калканджиева и Тачо, а също така Гала и Стефан, както и още много други.