Споделила го: Лили Иванова спира концертите си?!

Лили Иванова спира с концертните си изяви, разкриват нейни близки. Въпреки че последният ѝ концерт на 4 декември в столичната зала Арена Армеец не бе замислен, нито анонсиран като прощален, естрадната певица все по-често споделяла, че е време да се оттегли от сцената.

Наскоро тя споделила, че перспективата да спре да пее вече е съвсем реална. Примата не уточнила кога това ще се случи, но от интонацията ѝ ставало ясно, че големият финал на уникалната ѝ кариера може би ще настъпи в края на тази година.

Изпълнителката на „Ветрове“ от няколко години не е в онази супер физическа форма, която поддържаше с желязна вола десетилетия наред. Възрастта вече си казвала думата. Примата все по-често поглеждала към текста и нотите на песните, издават нейни приятели от гилдията.

Освен това напоследък станала по-раздразнителна и се оплаквала, че от високите токчета я болят краката. В дома си все по-често обувала маратонки или чехли, докато преди дори вкъщи не си позволявала равни подметки. Тя обаче щяла да продължи със студийните записи.

Previous post Марина Цекова роди второто си дете, кръсти я Сандра
Next post Мария нагло нарушава закона за движение по пътищата