Според зодиака! Дамите от тези зодии не се влюбват

Те бързо се влюбват, но още по-експресно се втурват към следващия. Те се гмуркат като в романтичен басейн надолу с главата, а други скачат без много да му мислят в любовните афери.

Обичат, но също толкова лесно изневеряват. Ето дамите от кои зодии не са верни в любовта:

Овен

Приятелките са забравени, аферите са изоставени – нищо чудно, че момичето Овен е влюбено. Сега определено е истински – сърцето бие, очите блестят, усмивката е отгоре.

Само си помислете, вчера се наблюдават абсолютно същите симптоми, но обектът на внимание беше съвсем различен.

Рак

И отново статусът „влюбен“. Да, става въпрос за момичето Рак, въпреки че доскоро всички виртуални познати симпатизираха на водната красавица, разглеждайки снимки с разбити сърца на страницата си.

Но Ракът бързо забравя за неуспешните романи и започва нови връзки – тя не страда от неуспешните си любови и просто се радва на живота.

Стрелец

Момичето Стрелец се влюбва от пръв поглед. Но не за дълго – след няколко минути ще й мине, защото на хоризонта ще се появи нов принц.

Огнената красавица сменя момчетата като ръкавици, но не е нужно да обвинявате жената стрелец, че е несериозна – тя всеки път е искрено уверена в чувствата си.

И ако любовта е преминала, тогава избраникът не е бил толкова красив.

Риби

Размечтаните представители на този знак винаги идеализират половинките си. Но наоколо има толкова много хубави момчета – и как може да не се влюбите?

И момичето Риби се втурва, забравяйки за всичко друго. И не се опитвайте да се разделите с чаровната водна дама – тя ще го направи сама и то доста скоро, защото Рибка отново е влюбена (уви, не във вас).

И кой се осмелява да каже лоша дума на влюбените същества? Завиждайте в мълчание и чакайте любовта да ви посети. Е, или влюбването – каква е разликата, толкова е страхотно!