Според зодиака! Това са най-сексапилните зодии

Има хора, които дори и нищо да не правят, привличат погледите на срещуположния пол. От тях блика естествен сексапил, но който малцина могат да устоят, пише flashnews.com. Ето кои зодии оформят топ 3:

Рак

Третото място в класацията за сексапил е отредено за представителите на зодия Рак. Те не се привързват лесно, често са недостъпни, което провокира интереса на околните. Раците имат невероятно чувство за хумор, в същото време са идеални събеседници и за сериозни теми.

Това са от зодиите, за които е важно да запомнят важните моменти с любимия човек, така че няма да забравят мястото и деня на първата ви среща. Те са Имат изключително развита сексуалност и преживяванията с тях са синоним на върховно удоволствие.

Лъв

Лъвовете са втори в класацията за най-сексапилни зодии. За тях второто място не е достатъчно, но … много други им завиждат за него.Лъвовете знаят как да се забавляват и са центъра на компанията. Трудно ще намерите черта от характера им, която би ви разочаровала.

Те имат най-чаровната усмивка, на която трудно противоположния пол може да устои. А след това – става още по-интересно… Веднъж поддал се на чара и сексапила им – човек трудно може да се откъсне от тях.

Скорпион

Ето това е олицетворението на чар и сексапил. Те имат невероятната способност да привличат противоположния пол – без дори да полагат усилие. Така, стига да поискат, те могат да черпят максимално от всеки един човек.

Но Скорпионите са твърде загадъчни, така че не очаквайте да разкрият всичките си козове. Успоредно с това, те имат способността да предвиждат какво се върти в главата на човека до тях. Ето защо могат да изпълнят всяка ваша фантазия…

Previous post Топ 11: Лъжите, които жените най-често изричат пред мъжете
Next post „Безработната“ Мария се пипна отзад и втвърди мрежата