Според зодията: Вижте идеалната възраст за брак

Всички търсим партньор за цял живот, а някои започват да се оглеждат от доста ранна възраст.

Според астролозите за всяка зодия има оптимални години, в които да встъпят в брак, пише сайтът Tialoto.bg.

Вижте кои са те за всеки един от зодиакалните знаци:

Овен – под 25 години
Овните са много нетърпеливи дори ако трябва да изчакат една допълнителна минута. Ето защо те вземат толкова важни решения незабавно и са готови да завържат възела само няколко месеца след срещата с бъдещия си партньор. Звездите обаче препоръчват да изчакате малко и да се уверите, че чувствата ви са истински.

Телец – 30 години
Телецът взима бавно важните решения, но пък са твърди в избора си. Освен това те вярват във вечната любов и са чакали перфектния партньор достатъчно дълго. За тях най-добрата възраст за сключване на брак е някъде около 30 години.

Близнаци – 35 години
Представителите на този знак обичат партньорите си, но обичат себе си още повече. Те мразят скуката и ако партньорът им не е готов през цялото време за нови приключения и забавления, тогава пътищата им лесно могат да се разделят. Ето защо Близнаците много често имат зад гърба си няколко брака. Но ако искате да се ожените веднъж завинаги, тогава е по-добре да изчакате, докато навършите поне 35 години.

Рак – 23-25 години
Бракът е нещо свято за Раците, които започват да мислят за семейство от много ранна възраст. От друга страна им е трудно да напуснат дома на родителите си, което значително усложнява личния им живот. Оптималната възраст за сватба на представители на този знак е 23-25 години.

Лъв – 38-41 години
Ако с Лъва се отнасят като с крал, много скоро ще се стигне до узаконяване на връзката. Търсенето на такъв перфектен партньор обаче отнема много време. Ето защо най-вероятно е да сключат брак между 38 и 41 години.

Дева – 21-29 години
За Девите най-важното е кариерата, но се случва много бързо да намерят подходящ партньор до края на живота си. Ако той или тя са готови да почакат, тогава трябва да сте готови за всичко. Оптималната възраст за брак е 21-24 или 27-29 години.

Везни – 20 години
Много често Везните се женят, когато са в началото на 20-те години, после обаче също толкова често следва развод. Третият им брак вероятно ще бъде най-успешният и последният.

Скорпион – 18-90 години
Представителите на този знак са изключително емоционални и затова се влюбват също толкова лесно, колкото и се разделят с избраниците си. Следователно те се характеризират с поредица от неуспешни бракове, но е справедливо да се каже, че те са в състояние да направят всеки от тях дълъг и траен. Конкретна година за брак обаче няма как да се посочи.

Стрелец – 35 години
Стрелецът цени свободата, така че в повечето случаи те се женят след 35. Въпреки това, след като вземат съдбоносно решение, те ще направят всичко, за да направят брака си възможно най-успешен.

Козирог – 18 години
Представителите на този знак бързо влизат в брачен съюз и също толкова бързо стават родители. За тях е важно мнението на другите за семейството им.

Водолей – 40 години
Представителите на този знак е напълно възможно изобщо да не се оженят, но това не означава, че ще бъдат нещастни поради това. Реши ли се на сватба, Водолеите започват да я планират някъде след 40.

Риби – 25 години
Вътрешният свят на Рибите е изключително богат, но не всеки е в състояние да се примири с постоянните си мечти. След като са намерили подходящ кандидат, Рибите не чакат твърде дълго. Звездите казват, че е по-добре да създадат семейство, преди да навършат 25-27. Доверете се на инстинкта си и всичко ще бъде чудесно.