Според зодията: Какви ще станат нашите деца?

Всеки родител се чуди в какъв човек ще се превърне детето му като порасне. В тази статия сме извадили основните характеристиките на всички зодии и сме ги представили като рaстящи деца.

Овен

Много умни деца, но постоянно правещи бели. Те учат чрез грешките си и постепенно израстват и придобиват търпение, изисканост и практичност, която им липсва в детските години.

Телец

Обичащи всичко хубаво. Те ще обичат да спят, да хапват, да танцуват, да слушат музика, да пеят и така нататък, пише струма.бг. С тези деца трудно се спори – те не виждат друга гледна точка, освен собствената си.

Близнаци

Неуморими приказливци. Те няма да затворят устата си, а когато успеят да бъдат тихи, ще четат, гледат филми или слушат музика. Ще имат много приятелства, които ще се развиват бързо.

Рак

Страхливо, срамежливо дете. Те ще израснат като смели и уверени хора, но само, ако им отделите много време и любов. Те не харесват новости и промени и са силно емоционални.

Лъв

Уверени, топли, щедри деца. Те ще раздават играчките си на този, който ги иска, но после ще молят да си вземат обратно. Не е нужно да се притеснявате за тези деца – те знаят как да се защитават.

Дева

Срамежливи, нервни деца. Често израстват без много приятели, но тези, които са около тях, са искрени, честни и лоялни. Те имат нужда да се научат да се самоуспокояват и да изключват мозъка си, за да си почиват добре.

Везни

Социално екстровертни деца. Те обичат хора и са страшно чаровни. Често се раждат с трапчинки и омайват хора дори преди да са проговорили. С времето се учат да отстояват себе си и да поставят граници.

Скорпион

Срамежливи, тихи деца. Те обичат с цялата си душа, но усещат, че трябва да се защитават от всички. Те израстват и често се трансформират в стремежа да постигнат целта си.

Стрелец

Отворени, наивни деца. Стрелците обичат с абсолютна вяра и са най-големите оптимисти. Те се научават постепенно да се защитават и натрупват мъдрост и опит.

Козирог

Практични, отговорни деца. Те често се раждат с мъдростта на зрял човек. Държат се като възрастни и от малки имат ясна цел и амбиция.

Водолей

Умни и експериментални деца. Те ще попиват бързо и лесно ще се отегчават заради интелекта си. През живота си ще се учат на търпение и развиване на воля.

Риби

Мечтателни, сладки деца. Те могат да бъдат оставени в кошарата си с часове и ще сътворят цели светове и създания в главата си и ще си играят безпроблемно. Те ще пораснат и ще се научат как да изградят в реалността мечтите си.