Според зодията: Как да накарате мъжа да се влюби във вас

Звездите ни помагат в борбата за покоряване на сърцето на мъжа като разкриват кое е слабото му място според зодията му.

Овен

Овенът е ревнив. Той е готов да се грижи за половинката си и да е отговорен за нея. В никакъв случай не трябва да флиртувате с други мъже пред него. Демонстрирайте слабост и го оставете да ви предпази от всичко.

Телец

Мъжът Телец цени преди всичко честността и откритостта. Обичайте го искрено и всеотдайно. Мъжете от този знак са известни не само с грижите, които полагат за половинките си, но и с ревността си. Ако искате да спечелите Телеца, трябва да сте добра домакиня, майка и съпруга.

Близнаци

Те са забавни и общителни мъже. След като открият истинската любов, остават верни за цял живот. За да спечелите сърцето на мъж Близнаци, трябва да умеете да общувате с лекота и да притежавате способността постоянно да изненадвате.

Рак

Раците са много мили и грижовни семейни мъже. Но не всяка жена може да получи любовта им. Трябва да сте женствена и нежна. Мъжете от този знак мразят вулгарността и дълго избират своята половинка.

Лъв

Представителите на тази зодия обичат да радват любимата си със скъпи подаръци. За да накарате Лъва да се влюби във вас, трябва да му покажете възхищението си към него и да му дадете възможност той да е лидер във връзката ви.

Дева

Мъжът Дева е потаен и придирчив. Не очаквайте от него романтични жестове. Но въпреки това той ще се опита да направи връзката ви перфектна. За да го впечатлите, трябва да сте добре поддържана, без прекомерен грим и да не разчитате на прекалено провокативни дрехи.

Везни

Те са родени ценители на красотата. За да покорите мъжа от този знак, трябва да бъдете инициативна. Но не прекалявайте.

Скорпион

Заложете на чара си, за да спечелите Скорпиона. Но не бързайте веднага да се хвърляте в обятията му. Оставете го да се бори за вас.

Стрелец

Можете да спечелите сърцето му, ако сте в крак с неговия ритъм на живот. Просто бъдете себе си и не демонстрирайте, че сте свободна.

Козирог

Мъжете от този знак са практични и отговорни. Козирогът не търпи лекомислие. Моралните ценности са важни за него.

Водолей

Във взаимоотношенията си Водолеят се стреми да създаде атмосфера на равенство. Бъдете интересни и необикновени. Развивайте се, бъдете себе си. И тогава той определено няма да устои.

Риби

Мъжете Риби крият своите чувства дълбоко в себе си и не ги показват на другите. Можете да завладеете такъв мъж, като му подскажете, че не сте безразлична към него. Той харесва нежни и романтични жени.