Сравниха красивата Марта от „Ергенът“ с Джей Ло

Всеки човек притежава свои характерни черти и индивидуалност, отличаващи го от останалите както по външен вид, така и по нрав. Само че някои хора наистина имат сходства помежду си и напомнят един на друг. В този случай, лицата, наподобяващи други, без между тях да има генетична връзка, наричаме двойници.

Макар холивудските звезди да дължат славата си предимно на своя неоспорим талант, факт е, че забележителната им визия, отличаваща ги от останалите им популярни колеги, също е от значение за техния успех. И въпреки че ги считаме за уникални и единствени по рода си, те също имат двойници, които успяват да заблудят дори почитателите им, че виждат своите кумири, пише life.dir.bg.

Дженифър Лопес определено е една от най-разпознаваемите дами в световния шоубизнес, която със сигурност не може да бъде сбъркана с друга жена… Оказва се обаче, че нещата не стоят точно по този начин, защото наскоро снимка на трийсет и шест годишната Марта Желязкова накара потребителите на социалните мрежи да помислят, че пред обектива позира не участничката от предаването „Ергенът“, а звездата от романтичната комедия „Омъжи се за мен“. Макар по принцип двете визуално да нямат нищо общо помежду си, факт е, че на въпросния кадър художничката и бивша балерина, впуснала се в битка за сърцето на Виктор Стоянов с още 21 други представителки на нежния пол, действително малко или много прилича на певицата и актриса.

Снимката, накарала последователите на Марта във виртуалното пространство да я сбъркат с Джей Ло.

Това забелязват и нейните последователи в Инстаграм, изтъкващи в коментарите си под публикацията, че все едно в нея съзират американката… нищо, че тя е с осемнайсет години по-голяма от българката. Ако човек се замисли, предвид възрастовата им разлика, надали сравнението би звучало точно като комплимент. Само че понеже става въпрос за половинката на Бен Афлек, която определено изглежда много по-млада, отколкото е всъщност, а и все още е сочена за една от привлекателните дами на планетата, то със сигурност е именно такова. Какво мисли по въпроса самата Желязкова не става ясно, тъй като не е отговорила на нито едно от твърденията, отбелязващи паралела между нея и латино дивата, поне на тази фотография.

Красивата брюнетка направи силно впечатление на зрителите, следящи с интерес риалити формата с нейно участие, при това още в първите му епизоди. За разлика от повечето други жени, които демонстрираха високомерие и дързост от мига, в който се запознаха с главния герой, надявайки се да приковат вниманието му, тя се държа на ниво, показвайки скромност и смирение, без да се опитва да блесне чрез неприличие, надявайки се да мине за целеустременост, рискувайки да се посрами в самия старт на своеобразното състезание за любов. Вероятно именно поради тази причина Виктор избра да покани първо нея на романтична среща, която обаче не така гладко, както хората пред екраните се надяваха, понеже през по-голямата част от нея хубавицата не спря да говори за бившия си партньор – тема, смятана за абсолютно табу в началния етап на отношенията между двама души. Въпреки това тя направи добро впечатление, подчертавайки, че най-важното е не фитнес инструкторът да хареса нея, а точно обратното.

Марта е посветена на изкуството – била е балерина, модел, а в момента се занимава с рисуване. Среща любовта едва на 20 г., омъжва се и се посвещава на семейството, загърбвайки кариерата и собствените си желания в името на семейството си. След 15 години рутината унищожава брака ѝ и сега тя жадува за всички пропуснати емоции. Във визитката си сподели, че иска отново да бъде желана и да се усеща като истинска жена. Признава още, че този път търси мъжа, с когото да остане до живот.

Previous post Данчето Христова пее на рожден ден на милионер в Кайро
Next post Месечкови заминаха на гореща почивка посред зима