Срам в „Черешката на тортата“! Деси Банова изчерви цяла маса с мъже

Деси Банова, бившата синоптичка на Нова телевизия и настояща съпруга на президента Росен Плевнелиев, изчерви от срам всички мъже в „Черешката на тортата“ с историята, която им разказа около масата миналата седмица.

По време на вечеря в предаването Банова изуми с потресаваща история за кърмата си изцяло мъжката аудитория, тъй като другата дама – Симона Халачева, отсъстваше. Случката се е разиграла в началото на второто майчинство на Десислава, която роди син на Плевнелиев – Йоан.

„Пътувахме извън България, аз не бях със сина ми, но не исках да зъгубя кърмата си и трябваше да я цедя на всеки три часа. Но това се случва с една електрическа помпа. И на австрийското летище в помещетията за бебета нямаше никъде контакт. Единственият, който намерихме, беше пред дамската тоалетна. И съпругът ми застана с едно палто да ме прикрива, аз седнах на един куфар и исках да запазя всяка капка от кърмата си. Аз десет дни изкарах с помпа, през 3 часа. На връщане тръгнахме да се прибираме с една огромна хладилна чанта“, разказваше Банова пред смаяните погледите на мъжете край масата.

Американските власти обаче никак не се трогнали от воплите на Банова, че е събирала кърмата си за своя син. Точно обратното. Митничарите конфискували хладилната чанта с храната на Йоан Плевнелиев. „Взеха ми я и я хвърлиха. Защото нямах доказателства, че това е кърма, още повече, че бебето не беше с нас“, обясни още приказливата г-жа Плевнелиева.

 

Previous post Валери Божинов гони малки котета при Фики
Next post Капките съсипаха Геро, свалил цели… килограма