Става страшно в NOVA! Рачков ходи по ръба, викат Халваджиян

Смешно или срамно е поведението на актьора Димитър Рачков по NOVA? Границата на добрия вкус като че ли остана в далечината при последното издание на „Забраненото шоу на Рачков“, където комикът без свян си показа мъжкото достойнство в ефир.

Той развя нещо като рокличка след скеч, в който играеше жената Митка. На финала водещият не пропусна поредния си маймунджилък, който го показа по гащи, но не бели, а леопардови. Бившият на Мария Игнатова не веднъж вдигаше одеждата си, а по този начин всички станаха свидетели на срамотиите му.

Освен пакетът на водещия, зрителите видяха и бирено коремче, и кльощави крачета, почти като на половинката му Анита Димитрова. Плеймейтката очевидно влияе особено еротично в поведението на Димитър в медийните му изяви и той вече го раздава ала плеймейт, пише hotnews.bg.

„Шоуто на Димитър Рачков се превърна в абсолютна порнография. Хуморът му вече граничи с простотия и на фона на сериозните теми, които дискутират, всичко се превръща в пародия“, коментират изцепките на любимеца на Маги Халваджиян. Не отива такова поведение на един 50-годишен мъж, посякоха още комика

Previous post Ето защо изчезна от ефира панелистката Андреа Банда-Банда
Next post Галена разкри най-голямата тайна за мъжа си