Стана ясно дали Рачков гледа шоуто на Мария Игнатова

Новоизлюпеният водещ на самостоятелно шоу Димитър Рачков стъпи накриво с поредната си шега. Възмутени зрители погнаха комика, екипа и забраненото му шоу след заигравка с едно от най-красивите любовни стихотворения – „Прощално“ на Никола Вапцаров. Това е основната дискусия, която буквално взриви социалните мрежи след третото издание на „Забраненото шоу на Рачков“.

Още по-голям е парадоксът, в който е замесена и бившата му любима Мария Игнатова. Зрители забелязаха също, че Рачков взаимства от предаването „Папараци“, на което водеща е Игнатова. По време на гостуването на Васил Найденов в студиото, бургазлията си позволи лирично отклонение, като изрецитира с патос любими текстове от песните на Кеца. Точно това прави редовно и ководещият на Игнатова – Даниел Пеев-Дънди. Значи Рачков е гледал шоуто на бившата си, коментират зрители в мрежата.

Бургаският зевзек явно все още търси формулата, която да извади на повърхността пълния му потенциал. Защото едно е да разведряваш атмосферата на „Капките“ с остроумни подмятания и съвсем друго е отговорността да задържиш интереса на зрителя с оригинални скечове и изтънчено чувство за хумор.

Нямаше нищо изтънчено в гаврата, която Рачков си позволи с едно от двете предсмъртни стихотворения на Вапцаров. Скечът беше част от вечната тема „София срещу провинцията“. Комикът бе поканил в шоуто си двама рапъри – софиянеца Бат Венци и варненеца 100 кила, които влязоха в своеобразен рап батъл.

„И за да ви демонстрирам прелестите на българските диалекти, искам да ви покажа как би звучало „Прощално“ на големия поет Никола Вапцаров в различни краища на България“, включи се Рачков, рецитирайки емблематичната творба с бургаски, родопски и врачански диалект. Това обаче по-скоро вбеси хората, застанали пред малкия екран, както става ясно и от рецензиите (виж по текста – б.р.) в социалните мрежи.

Освен това, във второ поредно предаване се забелязват взаимствани от други предавания идеи и то на конкурентната Нова тв, пише „ПИК“. Например, култовата баба Дешка, позната на зрителите на „Фермата“. Заедно с две други баби от разложкото село Горно Драглище предизвикаха фурор сред зрителите в студиото и пред екрана с лекцията си по местните диалекти, но приказливата Дешка записа участие и при Николаос Цитиридис в началото на месеца и то по същия повод – да изнесе урок по „чуждоземски думи“.