Станимир Гъмов стяга сватба с вдовицата на Баташов

10 години след смъртта на съпруга си Андрей Баташов, неговата вдовица Боряна се отдаде тялом и духом на нов мъж. След куп любовни авантюри със състоятелни бизнесмени, красивата блондинка се носи на крилете на любовта с комика Станимир Гъмов, научил сензационно „Уикенд” от свидетели на тяхната любов.

Само преди 2 месеца актьорът се изповяда в доста откровенно интервю пред Мон дьо по Нова телевизия, в което изля душата си. Той разказа за най-големите сътресения в живота си и призна, че сърцето му в момента е заето. „Решенията в любовта ги вземам лесно. Не съм се женил досега, но съм живял на семейни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем „Стига”, изповяда се Гъмов, който има 15-годишен син. Той обаче запази дискретност и отказа да назове името на жената, която е заела сърцето му.

„Имам пороци, но отношението ми с жените е моята ахилесова пета. Продължавам да съм мухльо. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, влюбчив съм. Слаб ми е ангела. Ето, в момента съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо… В момента ми е спокойно. Любовта ми е млада – и в буквален, и в преносен смисъл. Дава ми спокойствие, дава ми уют. Може би съм помъдрял”, сподели пред Мон дьо актьорът, който върти любов с 11 години по-младата от него Боряна.

Гъмов и Баташова се познавали отдавна, покрай шумните арт компании, в които обичали да купонясват. Двамата открили, че имат много общи интереси, най-вече любовта към изкуството и партитата. Боряна обожавала свежото му чувство за хумор и купонджийски нрав.

Изненадващо за мнозина година след смъртта на Андрей Баташов, вдовицата му не потъна в траур, а стана абонат на повечето светски партита у нас. Боряна се появи на кастингите на музикалното риалити „Х Фактор” и пожъна бурен успех сред публиката и журито. След това все по-често бе забелязвана като конферансие на различни светски събития. Преди няколко години хубавицата заряза работата си в столична банка заради шоубизнеса. От брюнетка Боряна стана блондинка и промени не само външния си вид, но и начина си на живот. Тя не само бе засичана по столични клубове и светски събития, но името й беше спрягано с не един и двама по-състоятелни мъже.

В момента не е ясно от какво се прехранва Боряна, тъй като светският живот у нас е замразен. За разлика от нея 46-годишният Станимир не изпитва финансови затруднения. Докато колегите на дипломирания кукловод мизерстват без участия заради пандемията от Ковид-19, Гъмов е претрупан с работа. Освен че участва в няколко постановки в Държавния куклен театър и пътува на гастроли из страната, актьорът се изявява със собствена рубрика в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, от където му плащали много добре.

 

Previous post Даяна се смее последна! Ето къде се навря след „Фермата“
Next post Няма да повярвате каква заплата ще получава Хекимян