Станимир Гъмов стяга сватба с вдовицата на Баташов

10 години след смъртта на съпруга си Андрей Баташов, неговата вдовица Боряна се отдаде тялом и духом на нов мъж. След куп любовни авантюри със състоятелни бизнесмени, красивата блондинка се носи на крилете на любовта с комика Станимир Гъмов, научил сензационно „Уикенд” от свидетели на тяхната любов.

Само преди 2 месеца актьорът се изповяда в доста откровенно интервю пред Мон дьо по Нова телевизия, в което изля душата си. Той разказа за най-големите сътресения в живота си и призна, че сърцето му в момента е заето. „Решенията в любовта ги вземам лесно. Не съм се женил досега, но съм живял на семейни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем „Стига”, изповяда се Гъмов, който има 15-годишен син. Той обаче запази дискретност и отказа да назове името на жената, която е заела сърцето му.

„Имам пороци, но отношението ми с жените е моята ахилесова пета. Продължавам да съм мухльо. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, влюбчив съм. Слаб ми е ангела. Ето, в момента съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо… В момента ми е спокойно. Любовта ми е млада – и в буквален, и в преносен смисъл. Дава ми спокойствие, дава ми уют. Може би съм помъдрял”, сподели пред Мон дьо актьорът, който върти любов с 11 години по-младата от него Боряна.

Гъмов и Баташова се познавали отдавна, покрай шумните арт компании, в които обичали да купонясват. Двамата открили, че имат много общи интереси, най-вече любовта към изкуството и партитата. Боряна обожавала свежото му чувство за хумор и купонджийски нрав.

Изненадващо за мнозина година след смъртта на Андрей Баташов, вдовицата му не потъна в траур, а стана абонат на повечето светски партита у нас. Боряна се появи на кастингите на музикалното риалити „Х Фактор” и пожъна бурен успех сред публиката и журито. След това все по-често бе забелязвана като конферансие на различни светски събития. Преди няколко години хубавицата заряза работата си в столична банка заради шоубизнеса. От брюнетка Боряна стана блондинка и промени не само външния си вид, но и начина си на живот. Тя не само бе засичана по столични клубове и светски събития, но името й беше спрягано с не един и двама по-състоятелни мъже.

В момента не е ясно от какво се прехранва Боряна, тъй като светският живот у нас е замразен. За разлика от нея 46-годишният Станимир не изпитва финансови затруднения. Докато колегите на дипломирания кукловод мизерстват без участия заради пандемията от Ковид-19, Гъмов е претрупан с работа. Освен че участва в няколко постановки в Държавния куклен театър и пътува на гастроли из страната, актьорът се изявява със собствена рубрика в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, от където му плащали много добре.