Старата любов ръжда не хваща: Игнатова се затъжи за Рачков

С усмивка Мария Игнатова си спомни за предаването „Господари на ефира“. Блондинката се събра с почти целия екип на сцената на „Забраненото шоу на Рачков“, а след това сподели мил кадър от най-емоционалните моменти. Сред тях беше и прегръдка с бившия й приятел Димитър Рачков.

Радост се лее и от коментарите под фотото, където почитателите на водещата хвалят нея и бившия й, че са заровили томахавката.

До Рачков и Игнатова в студиото бяха водещите, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка зрителите видяха и любимия Васил Василев – Зуека. Репортерите Васко Мавриков, Ева Веселинова, Виктория Симеонова, Боби Ваклинов и Дейвид Славчев разказаха най-куриозните случаи по време на техните репортажи.

Десет от адреналинките на „Господари на ефира“ също споделиха любимите си моменти и поздравиха зрителите със специален общ танц. Зрителите с особено нетърпение очакваха появата на Игнатова, с която Рачков преживя изпепеляваща любов, завършила с грозна разправия, припомня Hotnews.bg.

Той дори пусна официално съобщение през 2017 година, че вече няма нищо общо с нея. Звездната двойка се опитваше да крие краха в отношенията си повече от година. След публичното оповестяване на Рачков за края на връзката им, рязко секнали офертите към звездната двойка за водене на халтури и частни партита, а двамата спряха дори да се поздравяват и да ходят на един и същи събития, за да не се засекат.

След година двамата уж се събраха, но само за да вдигнат рейтинга на Господарите, което водиха. Днес Игнатова вече е омъжена жена, а Рачков- щастлив с младата си приятелка. Събирането им вчера вечер бе отново по работа, но явно двамата вече са загърбили скандали

Previous post Ники Кънчев е загубил майка си преди дни
Next post Юксел Кадриев за малко да изтърве bTV, лъсна голяма тайна за кариерата му