Стар албум на Джанет Джаксън покори класациите

Певицата Джанет Джаксън благодари на феновете си след като хитовият й албум Control отново оглави класациите 35 години след излизането си на бял свят.

Изпълнителката сподели видео в Tуитър, в което заяви, че е „благодарна“ на Бога и меломаните, след като тавата й Control се класира под номер в чарта на Apple за топ 40 за американски поп албуми.

“Преди малко се прибрах вкъщи сама и започнах да плача. Плачех, защото бях толкова благодарна за всичко, с което Бог ме благослови, за всичко, което ми даде”, каза тя.

Албумът е третият студиен албум на Джаксън и включва най-малкото пет хита. След годишнината албумът се изкачи отново на първо място.

След излизането си Control прекара 91 седмици в класацията на „Билборд“ за най-добрите арендби и хип-хоп албуми, достигайки номер 1 за първи път на 19 април 1986 г.

“Искам да благодаря на всички вас, че отново ме направихте номер едно след 35 години. Никога, никога, и след милион години никога не бих си помислила, че това ще се случи. Наистина го оценявам и толкова много Ви обичам”, споделя още тя.