Стената на срама! Лили Иванова бясна, показа авантаджиите

Естрадната прима Лили Иванова показа гратисчиите, които са й гледали без пари концерта в Летния театър в Созопол.Тя превърна стената си във Фейсбук в Стената на срама, публикувайки снимки на феновете без билети.

83-годишната певица била бясна, че толкова много хора не са си платили по 60 лв., за да я гледат и слушат, а някои дори са направили записи на изпълненията й с мобилните си телефони през процепите на загражденията. Затова наредила на хората от екипа си да обиколят около театъра и да заснемат всички гратисчии, а после ги изтипосала в социалните мрежи.

„Благодаря, Созопол! Концерт в Летен театър “Аполония” и… извън него! Благодаря за прекрасните цветя на г-н Тихомир Янакиев – кмет на община Созопол, проф. Сергей Игнатов и на всички почитатели“ – написа към фотосите Вечната Амбър на родната музика, пише hotarena.net.

Лили е известна в гилдията, че цепи стотинката на две и не цепи басма на никого, стане ли дума за пари.Заради това тя се е изпокарала не само с някои от авторите на най-хубавите си песни като Митко Щерев, но и с организаторите на концертите си през годините.