Стефания Колева влиза в „Извънредно положение“

Актрисите Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова излизат на сцената на столичния Joy Station със спектакъла „Извънредно положение“ на 11 декември.

Това е комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

Здрава, Богдана и Стефания разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена.

Междувременно, отрядът за театър „Сценична треска“ вече работи по нов, втори епизод на „Извънредно положение“, този път – любовен.

На принципа, „смешно е, защото е вярно“, екипът вече събира във Фейсбук истински истории за любов – абсурдни, разтърсващи, изпълнени с невъзможни копнежи и неудобни ситуации. Премиерата се планира за февруари 2021 година.