Стефан на Гала също е с коронавирус

Гала призна, че не може да спи по цяла нощ, тъй като болки в мускулите и ставите мъчат мъжа на тв водещата, който се оказа с коронавирус.

Половинката на блондинката – Стефан, също е заразен с Ковид-19. Водещата на „На кафе“ даде положителна проба миналият понеделник, а два дни по-късно и Стефан е диагностициран с коварния вирус, който щурмува из целия свят.

„Бях изчела доста за коронавируса и си мислех, че ще минем леко през него – има хора, които се отървават без симптоми. Ние се храним здравословно и спортуваме. На третия-четвъртия ден симптомите започнаха да избледняват и ни се струваше, че се оправяме за няколко часа. И изведнъж ни връхлитаха с двойна сила. Главоболието е много силно, температура… Стефан е два дни след мен, той повтаря нещата, през които аз минавам“, обясни Гала в чата на „На кафе“.

Тв звездата продължи, че най-тежко й понасят болките в ставите. „Първата нощ, в която не спах, беше защото гърбът ме болеше ужасно. Мислех, че е от обездвижване или нещо от леглото“, разказа още Гала.

Previous post Съсипа го! Саня задигна най-милото на Ники Илиев
Next post Бомба! Звездната Енджи Касабие отрече диетите