Стопиха й лагерите! Андреа Банда избяга от Гала, но вече съжали жестоко

Паник атаки застигнаха Андреа Банда Банда, една от най-известните инфлуенсърки на родната уебсцена. Красавицата, чиято звезда изгря в сутрешното предаване на Нова телевизия „На кафе“, където тя водеше своя кино рубрика, се жали още от умора, стрес и безсъние.

За съжаление почивката, която Банда си даде от ефир и социалните мрежи, връщайки я в нормален ритъм, не продължи дълго. След не особено дълги преговори лъчезарната брюнетка се е съгласила да се присъедини към екипа на БНТ, който отразява Световно първенство по футбол в Катар. „Много се вълнувам и благодаря, че ме включвате в това приключение“, сподели инфлуенсърката.

Паралелно с това обаче тя работи по друг огромен и дългоочакван от хилядите й последователи проект „Санта Банда“ – празничен календар, под знака на наближаващите Коледа и Нова година, включващ над двадесет и пет професионални кадъра, всеки от които с абсолютно различна визия. За реализацията му месеци наред Банда и малкият екип, който ръководи, са събирали реквизит, дрехи и аксесоари.

Очаквано, снимките по 10-12 часа пречат на младата дама за подготовката й в БНТ. „Преди малко изпаднах в паника, че всичко ще се провали, защото подготовката на „Санта Банда“ и подготовката за БНТ съвпаднаха. И после си казах кое е най-лошото, което може да стане? 15 рекламодатели, които ще участват, повече никога да не искат да работят с мен и една от трите телевизии, в които бих могла да работя – да се откаже от мен. Не е толкова страшно! Поревах, хапнах и продължавам напред“, пише Банда в една от последните си публикации.

Всъщност за екрана тя минава на по-кратко обучение, тъй като има завиден предишен опит. Освен това тя няма да избяга напълно от амплоато си, тъй като ще фокусира вниманието си към реакциите на холивудските звезди, както и към световноизвестните половинки на спорти – певици, актриси, модели и пр.

За жалост, това няма да е голямото завръщане на Банда в телевизията, а временно поет ангажимент. Причина за това е здравословното й състояние, за което водещата проговори съвсем наскоpo.

„Супер гадна половин година, хора. Минах през много неприятни неща и тъмни места. В същото време се отваряха възможности за супер вълнуващи преживявания. Много трябваше да откажа, други приех и трябваше да полагам големи усилия да се държа на крака, въпреки че ми е лошо, и да се опитвам да ми е весело. Последните два-три месеца бяха най-трудни, защото бях най-долу и в същото време трябваше да събирам сили да се катеря нагоре. Това да чупиш стари навици като трудност, хич не е за подценяване. И всеки ден нови практики, режим и някакви ограничения, трениране на нови мисли. Но минах и през зелените рецепти за хапчета, другото не беше достатъчно… Добави и някакво лично сътресение, объркваш се и бъгваш. Тревожност и сънно разстройство. И не спиш, защото във всеки един момент мислиш за всичко, което не е на ред и това, което би могло да не е на ред“, гласеше едва една част от откровението й.

Андреа е живяла като в омагьосан кръг, спала е по едва 2-3 часа на денонощие, борела се е с депресия и тревожност, и освен психически, тя започнала да изпитва и физическа немощ.

Изминалите топли месеци тийнлюбимката прекара предимно в почивка, а през новия тв сезон не се появи редом до колегите си в предаването „На кафе“, което веднага повдигна въпроси дали въобще ще се завърне на екран. „Някак си все не можех да си намеря мястото. За мен е много важно, понеже от дете си представям, че правя шоу, разсмивам и съм част от нещо такова, обаче трябва наистина да ми идва отвътре. Това, за което говоря, това, което правя, истински да го чувствам. Може би не успях да си намеря напълно мястото, но може би основната причина е нещо, което започна като бърнаут“, сподели неотдавна.

След като ангажиментите й в Българската национална телевизия приключат и цялата еуфория около празничния месец декември отшуми, тя отново ще се върне към специалната програма за възстановяване. А единствената й работа ще бъде рекламата на стоки и продукти в уебпространството, къде то припечелва допълнителен доход, пише „Галерия”.