Студентка си търсеше богат чичко да я издържа, а намери…

Любовта очевидно не познава граници и тази история го доказва. Момиче от Мианмар прибегна до услугите на интернет, за да си намери богат мъж, който да я издържа, но се влюби в обикновен пенсионер, по-възрастен от нея с 57 години. Необичайната двойка сега смята да сключи брак. На историята на двойката с огромна разлика във възрастта гласност дава Daily Star.

20-годишната студентка Джо попаднала на 77-годишния британски музикален продуцент Дейвид в сайт за запознанства. Тя признава, че си търсела заможен мъж, който да я издържа финансово по време, докато завърши обучението си. За да привлече по-богати кандидати, Джо посочила, че живее във Великобритания.

След като се запознали, Джо и Дейвид общували всеки ден и връзката им започнала да укрепва. Въпреки факта, че Дейвид нямал възможността да осигури финансово момичето, той се превърнал в нещо като неин съветник и ментор.

„Открих, че мога да се доверя на Дейвид. Започнахме да говорим с часове за всичко. Установих, че се влюбвам в него, защото той ме подкрепяше толкова емоционално. Беше мил и привързан. Дори гласът му беше успокояващ“, споделя Джо.

В продължение на година и половина двамата си пишели и говорели всеки ден.

Дейвид, който е бил женен през 80-те, казва, че е много млад по душа и не може да си се представи с жена на своята възраст. Той смята, че Джо е идеална за него. Момичето го запленило с нежността и добротата си.

Въпреки че още не ѝ е предложил брак, британецът нарича студентката своя годеница. Влюбените се надяват, че скоро ще се срещнат във Великобритания и ще обсъдят плановете си за съвместен живот.

„Бих искал да се оженя за нея и защото това ще ѝ даде известна сигурност. Що се отнася до децата, никога не съм искал, но ако Джо пожелае – кой знае?“, отбеляза британецът.

Previous post Защо Константин се страхува от църковния брак?
Next post Тамара Глоба: 2022 г. ще бъде успешна и късметлийска за тези зодии