Сузанита не ще да чуе за баща си, емигрира във Финландия

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, не ще да чуе за знаменития си татко. Едно от последните ѝ решения е да емигрира във Финландия. Според близки до крайното решение се е стигнало малко след развода на 55-годишния изпълнител и вече бившата му съпруга Шенай, пише Флагман.

В скандинавската страна звездната наследница ще замине заедно с гаджето си Марко Славов – състезател по хвърляне на копие.

Сузанита няма дом – това се случи след като Орхан и Шенай се разделиха и обявиха луксозното си жилище в Пловдив за продан. За съжаление те още не са осъществили сделката. Сузи не пожела да дели един покрив с баща си, затова заживя с гаджето си.

От друга страна майка ѝ върна българското си име Вероника Кузева. В момента работи в италиански ресторант и е загърбила напълно някогашната си работа на певица или мениджър. В тази сфера я отведе именно Мурад, с когото работиха съвместно дълги години. Сега за участията на изпълнителя се грижи новата му приятелка Камелия Добрева, за която Сузанита неотдавна каза: „Това същество не може да стъпи на малкия пръст на майка ми, а и спрете да се бъркат в личния живот и подробности, които не би трябвало да ви засягат“.

Previous post Дъщерята на Гала събра родата и показа свекъра си
Next post Алисия потресе с признание за сина си