Сузанита призна за дрогата: Извадих нож на майка ми

Дъщерята на Орхан Мурад Сузанита направи ретроспекция към тийнейджърските си години и големите грешки, които допуснала тогава. Тя направи шокиращи признания за преживения кошмар от нея и семейството ѝ вследствие на употребата на наркотици в подкаста на Алпер Чочев.

По думите ѝ израснала сама, тъй като родителите ѝ ходели по участия заедно. Като ученичка сменила осем училища била тормозена и унижавана от съучениците си.

„Когато за първи път взех наркотици бях сама, чувствах се слаба, търсех си утеха. Винаги в момент на слабост съм предпочитала да съм сама“, казва тя. Щерката на Орхан Мурад призна още, че изпадала в страшни състояния и имала опит за самоубийство, изваждала нож на майка си и сестра си. Успяла да се измъкне след месец в специализирана клиника.

Освен това след дебютната ѝ песен „Луцифер и Буда“, Закрила на детето се задействали и пращали постоянно писма на родителите ѝ и на директора в училището ѝ. Сузанита била под зоркия им поглед как ходи на училище, какво носи. Освен това заради песента е бита по улиците и тормозена, но въпреки това продължавала да налива масло в огъня.

Казва, че сега най-хубавото нещо в живота ѝ е синът ѝ Матиас. Продължава да се занимава с музика и да пуска още парчета на феновете, пише „Флагман“.