Супа и бира! Ето така Милица Гладнишка свали 25 кг

Атрактивната и забавна актриса Милица Гладнишка призна в предаването „Като две капки вода“, че е свалила цели 25 килограма.

„Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?“, казва Милица, докато се усмихва звучно и широко, с което й за пореден път потвърди, че е смъкнала доста излишни килограми от себе си.

Любопитна подробност е, че през годините досега името на Милица Гладнишка неведнъж е било намесвано по темата за отслабването с различни билки, препарати и хранителни режими. В крайна сметка обаче, истината е, че актрисата не е взимала участие в нито една такава реклама. Нещо повече – тя дори не спазва диети, а отслабването си дължи единствено на много динамика и ангажименти в ежедневието си.

„Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца“, потвърди „режима“ си брюнетката.

Наскоро Милица представи и песента си „Завръщане“, а освен това подготвя и проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера, заради който й предстоят активни репетици.

Previous post Мария Илиева проговори за бременността
Next post Милица Гладнишка получава припадъци заради…