Супермоделът Джиджи Хадид вбеси феновете си

Джиджи Хадид опъна нервите на феновете си до краен предел, след като във вторник сподели последната снимка на дъщеря си.

Момиченцето на 25-годишния супермодел и Зайн Малик от разпадналата се момчешка група One Direction, здраво се е хванало за пръста на майка си. Кадърът умили последователите на Хадид в мрежата.

Джиджи написа към снимката само: „Моето момиче!“. Много от феновете ѝ имаха същата реакция на очарователната снимка. Но се оказа, че доста от тях започват да полудяват от мистерията, в която тя ги държи.

Зейн и Джиджи все още не показват снимка, на която да се вижда бебето им, а снимат само детайли от детството ѝ. Дори все още не са съобщили как се казва тя, въпреки че се роди преди месеци. Това докара до лудост феновете им, които коментираха:

„САМО ИСКАМ ДА ЗНАЯ НЕЙНОТО ИМЕ, ТОВА Е ВСИЧКО!!!“ написа един последовател. „Име име име име име име име име име име име име име име име име име име име име име КАКВО Е ИМЕТО?!“, написа друг. „Искам да видя лицето ѝ, сигурен съм, че е много красива“, писа трети.

Previous post Реват, та се късат: Ето кои са най-големите нещастници в зодиака
Next post Тео Ушев най-влиятелен аниматор на последния четвърт век