Супермоделът Джиджи Хадид вбеси феновете си

Супермоделът Джиджи Хадид вбеси феновете си

Джиджи Хадид опъна нервите на феновете си до краен предел, след като във вторник сподели последната снимка на дъщеря си.

Момиченцето на 25-годишния супермодел и Зайн Малик от разпадналата се момчешка група One Direction, здраво се е хванало за пръста на майка си. Кадърът умили последователите на Хадид в мрежата.

Джиджи написа към снимката само: „Моето момиче!“. Много от феновете ѝ имаха същата реакция на очарователната снимка. Но се оказа, че доста от тях започват да полудяват от мистерията, в която тя ги държи.

Зейн и Джиджи все още не показват снимка, на която да се вижда бебето им, а снимат само детайли от детството ѝ. Дори все още не са съобщили как се казва тя, въпреки че се роди преди месеци. Това докара до лудост феновете им, които коментираха:

„САМО ИСКАМ ДА ЗНАЯ НЕЙНОТО ИМЕ, ТОВА Е ВСИЧКО!!!“ написа един последовател. „Име име име име име име име име име име име име име име име име име име име име име КАКВО Е ИМЕТО?!“, написа друг. „Искам да видя лицето ѝ, сигурен съм, че е много красива“, писа трети.

Share