Супер луна ще донесе големи промени на 3 зодии

С толкова много планетни действия, които се извършват в рамките на променливите знаци на зодиака, можете да сте сигурни, че всеки роден под тези знаци ще усети ефектите на затъмнението по по-грандиозен начин. Прочетете, за да разберете дали сте един от зодиите, на които пълнолунието в Стрелец през май 2021 г. ще повлияе най-много и за какво да внимавате, ако е така.

Близнаци

Цикълът на затъмнението 2021 осветява оста на връзката ви, Близнаци, и това затъмнение на суперлуна се провежда специално във вашия дом на партньорства. Това означава, че основните кулминации, заключения или промени вероятно ще засегнат любовния ви живот сега и ще достигнете значителна повратна точка в най-близките си отношения. Това може да е моментът да изведете ангажимента си към някого на ново ниво на сериозност или може да означава, че определена връзка достига своя срок на валидност и е време да я прекратите.

Дева

Това затъмнение разтърсва нещата във вашия свръхчувствителен дом и семейство, Дева, което изважда на повърхността всякакви скрити чувства и спомени. Въпреки че хаосът при пълнолуние може да се прояви чрез вкарване на някаква драма във вашия живот или семейно звено, това може да се случи и по-тихо – така че обърнете фокуса си навътре и прекарайте известно време, успокоявайки нуждаещата се и сантиментална ваша страна.

Стрелец

Тъй като суперлуната на Май се случва във вашия дом на личността и егото, ще почувствате, че прожекторът на затъмнението свети директно върху вас, Стрелец. През тази година претърпявате някои дълбоки лични промени и тази луна е повратен момент във вашия път към самооткриване. Затова, вместо да се разсейвате с партита, взаимоотношения и външна стимулация, опитайте се да позволите на вашата еволюция да се развие без никаква намеса.