Събориха Джулиана Гани на сцената, докато взимаше наградата „Модна икона“

Пребиха Джулиана Гани на сцената по време на раздаването на най-значимите модни награди в България.

Близкият ѝ приятел Антон Стефанов имаше честта да ѝ връчи най-важния приз за вечерта. Той обаче реши да я хване в обятията си и се опита да я вдигне, но за жалост неуспешно. Двамата се събориха на сцената пред всички зрители, но Джулката и Антон го приеха с насмешка и продължиха да се забавляват на събитието.

„Прегръщам силно Антон Стефанов, който ми връчи статуетката и без да иска ни превърна в атракцията на вечерта. Тони, който много обича да импровизира, реши, че ще е много готино да ме вдигне на ръце за снимка. Само че залитна и двамата се озовахме на земята пред всички. Кълна се, не е по сценарий“, адресира ситуацията Джулката.

„Отличието е много ценно за мен, защото това е годината, в която бях бременна с втория си син и трябваше да съобразявам стила си с порасналото коремче. Знаете, през деня няма как да съм толкова фенси с количката или тичайки след тригодишно момче. Само понякога си позволявам къси шорти или деколте“, каза русото изкушение за честта, която ѝ е била оказана, когато получи наградата.

 

Previous post Официално: Никой не е бил свидетел на побой над Диана Димитрова
Next post Най-лукавите лъжци сред зодиите