Събраха ли се Кобрата и Андреа?

Андреа и Кубрат Пулев се събраха отново заедно. Това стана ясно, след като певицата публикува нови общи техни снимки, на които позират в Царския дворец Врана, облечени в официално облекло. „За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални”, гласи едно от описанията на певицата към тях.

Кадрите са част от рекламна кампания на марка алкохолна напитка. Въпреки това те подсилиха слуховете, че Купидон отново е улучил със стрелите си изпълнителката на Vitamin и боксьора.

„Пак ли сте се събрали“ и „Родени един за друг“ са само част от коментарите на феновете им под фотосите, а някои от тях дори приканват любимците им вече да се разходят и до олтара, за да официализират връзката си.

Кобрата и Андреа все още не са коментирали публично слуховете, че са дали рестарт на връзката си. Впечатление обаче прави, че през последните дни русата изкусителка е на любовна вълна, като не пропусна в публикациите си да засегне и темата за прошката, като цитира мисъл на Едгар Кейси. „Когато прощаваме, ни е простено и на нас“, гласи част от поста на Андреа.

За разлика от нея, Пулев не дава допълнителна гласност на фотосесията им, като вместо това е концентриран върху предстоящия мач с британеца Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория, който ще се състои следващия месец.

Това не е първият път, в който Андреа и Кобрата загатват, че са се събрали след бурната им раздяла миналата есен. „Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин.“, разказа пред „Монитор“ тогава Пулев.

Слухове за евентуалното подновяване на романса им пък се носят още от първите месеци на тази година. Повод за тях даде фактът, че двамата бяха забелязани заедно в хотел в Пловдив.