Събраха ли се Петканови? Разменят си целувки

Една от многото звездни раздели през 2022 г. е тази на родните инфлуенсъри Александра Богданска и Даниел Петканов. През февруари двамата обявиха публично, че се развеждат заради непреодолими различия в характерите си, с което сложиха край на спекулациите по техен адрес. По думите им няма трети човек в отношенията им.

Разводът на двойката приключи бързо и без излишни драми. Те успяха и мирно да си поделят грижите за малкия им син. В момента синът им Габриел стои една седмица при майка си, една седмица при баща си. Бившите съпрузи изглеждат в доста добри отношения, което занапред много би помогнало в отглеждането на детето им – ако това наистина е така.

И по време на брака си, и към днешна дата двамата продължават да се занимават активно с инфлуенсърство. Това е и причината преди ден те да се съберат на едно място заради работен ангажимент.

В Instagram плеймейтката Николета Лозанова сподели видео, в което Даниел и Александра танцуват заедно, прегръщат се и се целуват по бузите. Бившите съпрузи определено изглеждат доста близки и сякаш всичко между тях си е постарому. Това, разбира се, веднага подклади слухове и предположения дали двамата отново не са заедно и се носят на крилете на любовта за пореден път, пише каналът Vbox7.

Previous post Известна актриса топли леглото на Николаос Цитиридис
Next post Джулиана Гани показа бременно коремче