Сънувате секс? Научете защо

Сън с любовник или любовница звучи като заглавие на роман или филм. Но често това става наистина, а не в някаква мелодрама.

За да разберете какво точно са искали да кажат подсъзнанието и висшите сили, трябва да запомните подробностите, които сте наблюдавали, пише актуално.

Защо сънуваме секс с любим?

Това е главно отражение на недоволството от личния живот и това, което ни заобикаля. Тълкувателите на сънища твърдят, че сексът с любовник, който е сънувала омъжена дама, казва само едно – недоволство от настоящия сексуален партньор.

Не сте доволни от много неща в ежедневието, но още по-неудобно е в леглото. Такова момиче не може да избира между своите желания и принципи. Ако такъв сън се е присънил на дама, която никога не е била омъжена, тогава трябва да се изясни, че това предвещава среща в близко бъдеще, която напълно ще промени живота ѝ и ще го направи много по-разнообразен.

С бившия в леглото – това е сложен знак

Сексът с любовник, който ви е напуснал отдавна, означава, че този човек таи обида и не забравя миналото така, както го правите вие. Ако такъв млад мъж ви целуне или любовникът прегърне омъжена жена, нещо ще я изложи. В този случай най-доброто решение би било да скриете незаконната връзка или да я прекъснете напълно.

При забранената любов има голям шанс семейството да се разочарова от вас.

Ако правите секс на сън, с човек който не съществува, трябва да си припомните този сън по-подробно. Може би той ви е познат и наистина изпитва дълбоки чувства. Но не бързайте да се радвате, за съжаление този човек ще стане част и основната причина за редица проблеми.

Голи

Голият любовник казва на (особено на омъжените) дамите, че им липсва подходящо внимание. Обсъдете този въпрос със съпруга, така че да бъде възможно да се постигне компромис, който да е подходящ за двете страни. В книгите за сънища голият любовник се тълкува като целенасочени действия на партньор, които могат да се разглеждат повече от сериозно.

В действителност това може да означава, че сравнявате извънбрачни отношения с отношенията със съпруг. Ако младо момиче има такива сънища, не бива да губи времето си с женени господа, тъй като в бъдеще това ще доведе до неизбежни проблеми, които ще бъдат трудни за решаване.

За омъжена жена сексът с любимия насън означава недоволство

и желание да опита нещо ново. Ако видението посети неомъжена жена, тя може да чака появата на нов мъж в живота си, който ще изиграе важна роля. Ако в ролята на любовник се появи познат, между вас възниква известно подценяване.

Ако партньора не ви харесва, очаквайте неприятности. Неизвестен човек като любовник – недоволство от всички наоколо, нарушаване на спокойствието. Прекарвайте повече време в личната си сфера.

Сън, в който бивш любовник целува или прави нещо друго, е знак, че всичко още не е приключило, негодувание и жажда един към друг дебнат дълбоко, има връзка, която привлича.

Previous post Какво трябва да свършите през май? Зодията ще ви отговори
Next post Мила Роберт показа тест за бременност