Сърдечни проблеми мъчат легендата Васил Найденов

Живата легенда на българската поп музика Васил Найденов призна, че го мъчат здравословни проблеми и по-точно такива, свързани със сърцето. Това той разкри в сутрешния блок на БГ радио „Стартер“.

Певецът сподели още тайни около предстоящия концерт с Богдана Карадочева и Стефан Димитров в зала 1 на НДК на 7 ноември.

Васил Найденов намекна за сърдечните проблеми, които има напоследък, но не изпадна в подробности. Той обаче подчерта, че това не е причина да ощетява зрителите, дошли да гледат и слушат неговите участия. Даде пример със съвет от Богдана, която е забелязала проблемите му и не му е позволявала да продължи пеенето на един от концертите им. Той обаче смята, че хората уважили го и загърбили ежедневните задачи, за да посетят концерта му, не заслужават подобно отношение и винаги това го е водело през годините.

В разговора със Симо от БГ радио Васил Найденов припомни шеговито и за участието си по БТВ пред Светослав Иванов. Там той разкри, че основно времето си в интернет прекарва в гледане на порно. Въпреки здравословното си състояние певецът разкри, че продължава да ползва интернет с тази цел и смята, че всеки нормален човек го прави. Васил Найденов разкри какъв смут е предизвикало това в студиото тогава. Предположи, че водещият на „120 минути“ и лидерът на БСП Корнелия Нинова, която също е била гост в предаването, най-вероятно гледат порно.

Previous post Скандау готвят мащабен концерт, а Тото връща и подкаста
Next post Унижение! Димитър Рачков изневерявал на Анита с „новата“ си