Сърчаджиева с разтърсваща изповед: На нова година дъщеря ни плака за Иван

„Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. С тези думи актрисата Александра Сърчаджиева коментира поста, който пусна в социалната мрежа във връзка с годишнината от кончината на съпруга й Иван Ласкин.

„Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман”, каза Александра пред БНТ.

„Когато си обичал неистово някой, няма как да не те боли”, добави тя. „В очите на София има сълзи, има болка, с която това дете ще живее цял живот. Болка, която не мога да отнема и колкото и да се старая да заместя баща й, няма как да се случи, защото не съм Иван. Те бяха много свързани. В тяхната връзка, аз никога не съм съществувала. Тя обожава баща си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И така ще й мине животът”, отбеляза актрисата, едва сдържайки сълзите си.

„Човек никога не може да се справи сам. Преди 2 години се справих благодарение на мои приятели. Ако не бяха хората, които застанаха с толкова любов и желание да ме измъкнат, най-вероятно нямаше да мога да се справя”, призна Алекс. „Няма как да не мисля за загубите на хора в моя живот, защото това са хора, които безкрайно много обичам – и Пепа, и Иван. На 6 януари почина Филип Трифонов, който е мой кръстник…”, каза още тя.

„Болката и тъгата винаги носят малко мъдрост, защото, като минеш през такива неща, си даваш сметка колко по-важни неща има, на които не обръщаме внимание. Защо човек трябва да мине през болка и мъка, за да осъзнае такива неща? Не зная“, добави Александра.