Със зъби и нокти: Андреа си върна Кубрат, ето кое издаде влюбените

Андреа и Кубрат Пулев, една от най-обсъжданите двойки у нас, продължават да поддържат романтични отношения, издават очевидци. Спортистът и певицата не само не са си безразлични, но и огънят между тях е все още жив.

Миналата седмица Андреа придружи експоловинката си в Лондон, където Кобрата се изправи пред Антъни Джошуа в оспорвана битка. Блондинката присъства на мача и до последно подкрепяше уж бившия си любим в „Уембли Арена“. Заминаването на Андреа за сблъсъка на Пулев изненада мнозина. Най-логично обяснение за феновете на изпълнителката бе, че тя иска да е до голямата си любов, с когото поддържа приятелски взаимоотношения въпреки тежката и унизителна раздяла преди месеци.

Не само приятелски са отношенията между спортиста и звездата. Очевидци са категорични, че Кобрата и Андреа са демонстрирали романтични чувства един към друг. Двамата са си разменяли нежни ласки по време на полета към родината след мача на боксьора. Пред вестника свидетели на любовта им, пътували също в бизнес класа в близост до тях, се кълнат, че Андреа и Пулев изглеждат като влюбената двойка, която бяха преди години.

За подновената им връзка се заговори преди около месец, когато певицата и Кобрата снимаха обща реклама. Тогава в свое интервю певицата отрече двамата да са заедно, но не скри, че Пулев е голямата й любов и още го обича. Андреа призна, че дълбоко съжалява за решението, което взе преди месеци, а именно да разкрие за изневерите на боксьора публично, писа „България Днес“.

„За да изпитвам тези чувства към него все още, значи той го предизвиква по някакъв начин с държанието си към мен“ – обясни блондинката, без да се впуска в подробности. Изглежда, че приказката на Андреа и Кобрата не е приключила, за радост на безбройните им почитатели. Дали двамата ще направят пореден опит да постигнат пълна хармония в отношенията си, предстои да разберем.

 

Previous post Най-красивата тийнейджърка в света стана чалгарка в Пайнер
Next post Пътят на една Хепи Ванче