Сюжет от поп фолка: Зарязаха пред олтара известна певица

Попфолк певицата Кристиана изживя най-големия кошмар на всяка жена, а именно да бъде изоставена пред олтара от любимия си.

Като в сюжет от холивудски филм половинката на певицата Николай така и не могъл да каже заветното Да на въпроса на свещеника.

В този момент Кристиана бяга от собственото си сватбено тържество, но младоженецът не вижда бял ден. Тя се появява на всяка негова крачка – в стриптийз бара, в хотелската му стая, дори по новините на малкия екран.

Всичко това се развива в сценария на най-новия клип на звездата на музикална компания „Хит микс мюзик“. Песента е озаглавена „Ще ми избягаш ли“ и има всички шансове да се нареди до най-актуалните хитове за сезона. Музиката е дело на македонския хитмейкър Оцко Василковски, а римите са написани от Николай Гурманов, пише Шоу блиц.

Все пак финалът на мини-филма завършва с щастлив край. Всичко в сценария се разгиграва в главата на младоженеца, когато се спъва да каже „ДА“. Усетил, че няма да е в негова ползва, склонява и подписва брачното свидетелство. Булката хвърля букета, който се озова в ръцете на… гей!

Коментарите в социалната мрежа ясно сочат, че това е най-успешният проект на амбициозната певица. „Чудесна изненада от Кристиана. Песента е страхотна и съм сигурен, че ще гърми по всички дискотеки, когато те отново отворят врати“, пишат в мрежата.

 

Previous post Бритни Спиърс: Страх ме е от татко
Next post Мис България 2003 разказа за раждането след COVID-19