С ново гадже ли е? Не е за вярване как се промени Елен Колева

Актрисата Елен Колева се показа в съвсем нова светлина, с която шокира всички. Приятно изненадани останаха нейните последователи от мъжки пол, които за първи път я виждат толкова разкрепостена и провокативна.

Звездата от „Шивачки“ пусна своя провокативна снимка, а цялото внимание е приковано върху огромната ѝ гръдна обиколка, която е на показ. На горещия кадър Колева прилича на участничка за конкурса „Мис Плеймейт“.

„Обичам“ – означава „открит съм.“ „Обичам те“ – означава „открит съм за теб“, пише тя под еротичния кадър, който сподели в Инстаграм.

Тези думи на мократа Елен Колева накараха нейните последователи да я заподозрат в нова любовна връзка и тези две изречения да са обяснение в любов на ново гадже.

В последните години тя пази личния си живот встрани от медиите. Напати се изключително много след връзките си с Александър Найденов и Калин Терзийски, затова е решила да не говори публично за мъжете в живота си, пише pik.bg. Запознати твърдят, че новото ѝ гадже не е българин, но тя все още не е готова да свие семейно гнездо с него.