Таен „ключ“ как да завладеете мъжа според зодията му

Защо да тичате след мъж, когато просто можете да изчакате самият той падне в краката ви?! Вярно е, че това изисква известно усилие. И, естествено, да знаете тайния „ключ“ за всеки представител на Зодиака! Да видим ценните съвети на астролозите.

Овен

По природа мъжете Овен са много влюбени. Но след като са избрали единствената жена, те ще са ѝ верни много дълго време. Междувременно, ако сърцето му е свободно, достатъчно е да му покажете, че вие ​​сте точно тази, която той чака и Овенът ще свърши всичко сам. Единственото нещо, което трябва да имате предвид – не се предавайте твърде бързо, без значение колко ви харесва този мъж. Овенът трябва да разбере, че ви е постигнал с много усилия, а не обратното.

Телец

Телецът е по-сложен във взаимоотношенията от Овена, а и от другите знаци на Зодиака. Не е лесно да грабнете вниманието на такъв мъж. Той щателно ще ви наблюдава под лупа и ще прави аналогии с образа на идеална жена, създадена в ума му. Вашата работа е да покажете своята ненатрапчивост, лекота на общуване, чувство за хумор и грижовност – това са жените, с които Телецът ще отиде на края на света.

Близнаци

Въпреки двойствената природа на мъжете Близнаци, те преди всичко ценят свободата си. Ето защо, тук, както и в случая с Телеца, е важно да покажете, че не се стремите да го „хванете в мрежите си“. Дайте му тази свобода, не пишете първи, не просете срещи. Но ако той предложи, съгласете се с радост и покажете колко приятно е подобно общуване за вас.

Рак

Мъжете Рак си падат малко егоисти. Можете да спечелите такъв мъж само с „ох“ и „ааа“ – разбира се, в неговата полза. Например, колко е красив, силен, модерен, интересен и т.н. Не пестете от комплименти и възхищение към Рака – това ще го доведе до истински екстаз! И, повярвайте, такива емоции ще се изплатят добре – той ще се заинтересува живо от вас.

Лъв

Царствени и властни, Лъвовете са склонни да преследват жените. Но ако той се интересува от вас, тогава е важно да разбере, че наистина е най-важният в живота ви. В този случай ще се държи като баща, брат, приятел и любовник, събрани в едно. Бъдете слабо и нежно момиче, което се нуждае от покровителство и защита и в никакъв случай не се опитвайте да доминирате над Лъва.

Дева

Мъжете Дева са доста неуловими. Те преди всичко търсят в една жена приятел, а не любовница. Сходни интереси, споделени хобита, ангажиращи и смислени разговори – ето това е, което ще задържи мъжа Дева близо до вас. Дори и да не споделяте някои от неговите възгледи, не му давайте да го разбере.

Везни

Мъжете Везни са много спокойни и съответно изискват същото от една жена. Те няма да понасят скандалджийки и истерички около себе си, нито пък ще ви позволят да флиртувате безочливо с други мъже пред очите им. Забравете за предизвикателното облекло – винаги ще се тълкува като опит да привлечете вниманието на други мъже. С една дума, опитайте се да бъдете „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“, ако искате мъжът Везни да хлътне безнадеждно по вас!

Скорпион

Кажем ли мъж Скорпион /а и жена/ първата асоциация е винаги секс и физическо привличане. Можем да добавим към това и естетическо удоволствие. Изобщо не се страхувайте, че след първия път, в който сте си легнали с него, мъжът Скорпион ще изчезне, приемайки ви за „лесна“ жена. Скорпионите са далеч от подобни стереотипи и ако му покажете, че и вие обичате да се наслаждавате на живота във физическите му проявления, той определено ще се интересува от вас.

Стрелец

Стрелците са корави и напористи, понякога много упорити, въпреки че не го показват веднага. Но техните вярвания са трудни за промяна, а мненията – почти невъзможно да бъдат променени. В повечето случаи няма нужда да спорите с мъж Стрелец, защото само ще си изгубите времето. В същото време не трябва да бъдете и лицемерни – може да изразите убеждението си, дори и да се различава от неговото, но не е нужно да превръщате разногласията си по определени въпроси в спор или направо кавга.

Козирог

Мъжете Козирог са светски личности – преди всичко ценят надеждния тил, вярната съпруга, децата, дома и постоянството. Ако сте със същия темперамент, няма да са необходими специални трикове, за да завладеете Козирога. Просто му покажете, че всички тези житейски ценности също са важни за вас, че можете да бъдете отлична домакиня и добра майка и че сте готови да правите мащабни планове.

Водолей

С Водолея всичко е доста трудно. Няма как да познаете от какъв партньор се нуждае той. Може да е жена с „плам“ и странности, може и да е спокойна и уравновесена дама. Но ако успеете да комбинирате тези качества в себе си, тогава Водолеят ще е ваш!

Риби

Мъжете Риби са големи естети. На първо място, те „кълват“ по красивия външен вид и привлекателност. За тях са важни както чертите на лицето, така и пропорциите на тялото. Но много по-важен за тях е характерът на жената. Може да нямате перфектен външен вид, но ако сте добри и любвеобилни, ако се грижите за себе си, това няма да остане незабелязани от мъжа Риби, пише happy-woman.bg.

Previous post Как и защо мъжете симулират оргазъм?
Next post Мария Шарапова съобщи голяма новина: Бременна е!