Таен обожател подари заря за ЧРД на Глория

Примата на фолка Глория бе зарадвана от таен обожател с 30-минутна заря, която освети небето над Панчарево, където изпълнителката отпразнува рождения си ден. Фойерверките гърмяха дълго и красиво, а приятели на певицата не пропуснаха да споделят момента в социалните мрежи.

Според запознати самата рожденичка също е била изключително изненадана, когато в момента, в който й поднасят тортата, зарята започва да гърми с пълна сила. Не е ясно от кого е милата изненада към именитата дама, но е сигурно, че обожатели не й липсват, а явно някои от тях са готови на романтични жестове, за да привлекат вниманието й.

Певицата не разкри какви подаръци е получила, но показа снимка с прекрасни букети от близките и семейството й за празника. В тесен кръг тя събра най-любимите си хора, за да отбележи рождения ден. „Животът трябва да се празнува“, заяви изпълнителката.

Част от партито на Глория е била и малката й внучка. От фотос, който изпълнителката пусна в личния си профил, виждаме бебе Галина, накипрена в червено. „Иии най-важният човек на партито“, гордо написа певицата под кадъра. На друга снимка пък виждаме рожденичката заедно с майка си Стефка и брат си Николай. На всеки от кадрите не само певицата, но и всеки един от гостите й е широко усмихнат, което доказва, че партито е било на супер ниво.

„Пожелавам си здраве, за да мога да се радвам на всичко, което ми се случва, и на такива хубави моменти. Като един типичен оптимист винаги виждам хубавото. Гледам светлата страна на нещата и съм сигурна, че най-хубавото предстои“, с усмивка заяви пред „Телеграф“ Глория.

Previous post Красива водеща от bTV отвори дом за стари хора
Next post 5-те най-студени емоционално зодии