Тази година люлка: Димитър Рачков става баща на 50 години

Тв водещият Димитър Рачков май е готов да премине в следващ етап от връзката си и отново да стане баща, въпреки че е на 50 години. Комикът е отворен към идеята да има дете от половинката си Анита, която е два пъти по-млада от него. Тя също искала да стане майка.

Любовта им се развива доста скоростно. Двамата са заедно вече над година и половина. Рачков се е запознал с блондинката през есента на 2019 г., по време на снимки за новата песен на братя Аргирови „Ние“. Във видеото към парчето участваха плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снимала и Анита Димитрова, която успяла да привлече интереса на шоумена. Дни по-късно двамата излезли на първа среща, а от тогава са неразделни. Анита редовно е и в публиката на Като две капки вода, където любимият й е водещ.

Откакто е с нея, Митко разцъфна. Пак е весел и жизнерадостен, пълен с енергия. Анита се оказа идеалната жена за него, радват се приятелите му. Именно красавицата го окуражила да направи Забраненото шоу на Рачков, което вече имаше няколко успешни издания пред препълнени зали в цялата страна.

Припомняме, че Димитър Рачков вече има син, който е тийнейджър. Момчето носи името на баща си и е от връзката на актьора със сценаристката Христина Апостолова, която в момента е половинка на Евтим Милошев, пише Ретро.

Previous post На 52 години Ани Салич отново срещна любовта
Next post Шпионират ли ни смарт устройствата? Вижте отговора