Тайната е разкрита: Как да манипулирате с финес всяка зодия

Дори и няй-добрите хора прибягват до манипулация понякога, за да постигнат целта си. Ето как да повлияете на всяка зодия, за да изпълнява желанията ви, пише actualno.com.

Овен

Овенът е роден лидер, решителен и амбициозен, което означава, че иска да изпревари всички. Убедете Овена в неговата изключителност и уникалност, а също така го похвалите за новаторски мисли и идеи и лесно ще го манипулирате.

Телец

Телецът е настроен към сетивното възприятие, така че ако се научите да завладявате всичките пет сетива, можете успешно да манипулирате този знак. Трябва да разберете предпочитанията му и да му дадете онези усещания, които може да оцени. На първо място, той обича изискани подаръци, ако се постараете, тогава Телецът ще бъде във вашите ръце.

Близнаци

Близнаците са непостоянни и им е трудно да направят избор. Просто трябва да се възползвате от тяхната нерешителност. Дайте им много възможности и те блокират.

Рак

Когато искате да окажете натиск върху Рака, трябва да го победите. Чувствайте се свободни първо да плачете. Защо? Защото не можете да го накарате да прави това, което желаете, тъй като Ракът знае как да се преструва на жертва и ще започне да страда, а вие ще го утешавате.

Лъв

Лъвовете са фиксирани върху себе си. Използвайте любовта му към възхищението във ваша полза. Обсипете Лъва с много комплименти и зарадвайте егото му.

Дева

Умните и трезвомислещи Деви са трудни за манипулация, тъй като виждат точно през хората. Едва ли ще можете да я подмамите да направи нещо. Единственият начин да заблудите Дева е да признаете, че сте твърде глупави и се нуждаете от помощта на интелигентен човек като нея.

Везни

Везните не обичат аргументите, така че е провал да им кажете направо намеренията си. За да накарате този знак да направи нещо за вас, направете му комплимент и накарайте Везните да се почувстват специални и изключителни.

Скорпион

Само изнудването може да проработи със Скорпион, тъй като самият той е гуру на манипулация. Той е недоверчив, потаен и много умел да открива слабостите на опонента си и да ги използва в своя полза.

Стрелец

Стрелецът е любопитен и пълен с енергия, но и непостоянен. Страхът да не изпадне от дебрите на събитията го травмира повече от другите признаци, защото мрази да бъде изоставен. Можете да го манипулирате като временно го игнорирайте.

Козирог

Козирогът обича да контролира. Освен това е донякъде арогантен и уверен, че е прав. Козирогът обаче обича да проявява щедрост към „губещите“. Опитайте се да го молите дълго време.

Водолей

Водолей е ексцентричен бунтовник. Просто го помолете да не прави нещо, като изтъкнете много причини и аргументи, а той, разбира се, ще направи обратното.

Риби

Рибите са съпричастни и безкористни хора. Те виждат като своя мисия да помагат на другите, особено на по-малко щастливите. Направете се на нещастни и ги убедите, че действията им ще бъдат за ваше добро.

Previous post Над 30 жени съдят Порнхъб за свои видеа
Next post Пинк брои $13,7 милиона за нов дом