Тайната падна! Събраха ли се Криско и Цвети?

От няколко седмици Криско и майката на децата му не спират да демонстрират затопляне на отношенията си, но според фенове това е само рекламен трик. Двамата активно препоръчват клиника за разхубавяване, на която Цветелина Петрова е върл фен. Бившата стюардеса яко залитна по подобренията след раждането на двете си деца и през ден се показва с някоя поредна бюти процедура. Сега и двамата са част от рекламна кампания на популярна дерматологична клиника.

В публикацията, която не е обозначена като платена, Криско се шегува с множеството спекулации, според които той и Цвети са обърнали гръб на любовта си. „Слуховете ни разделят“, пише Криско, като бърза да отбележи с хумор обаче, че рекламата ги събира обратно. Затова фенове се усъмниха, че двамата всъщност продължават да са разделени и събирането е само заради договора, пише hotnews.bg.

Новината, че Криско и Цвети са разделени дойде след рождения ден на дъщеря им, когато те позираха поотделно с празнуващата и дори не си размениха две думи на тържеството. После двамата се изложиха при гостуването си на Димитър Рачков. Коледа обаче прекараха заедно в родния на рапъра град Габрово, а после заедно отидоха на българската премиера на „Южен вятър: Ускорение“. В сръбската лента българският изпълнител също има участие – заедно с местната звезда Coby той пее парчето Nove Pare, част от саундтрака на продукцията.

Previous post Защо жените обичат бавния секс?
Next post На кого оставя 1 милион покойната знаменитост Нора Нова?