Тайни падат в „Маскираният певец“! Халваджиян ли е бащата-пчела

Певицата Петя Буюклиева, която се скри зад образа на Пеперудата в шоуто за имитации „Маскираният певец“ разкри тайни от кухнята на предаването.

„След изпълнението ми целият екип на шоуто ме поздрави, но и аз ги поздравих, защото на тази сцена винаги се чувствам много добре. Обичам този екип, толкова добре смазана машина. Бих ги сравнила дори с един кошер, в който обаче няма Майка-пчела, а Баща-пчела – в случая Маги Халваджиян (усмихва се), които така работят, че успяват да разнообразят и да подслаждат националния ефир с шоуто си“, разказа Буюклиева пред show.blitz.bg.

По думите й всичко с костюмите и маските на участниците е било изчислено до най-малкия детай: „Да, не виждах много добре, а трябваше да се кача и да сляза по стълби, но имаше хора, които ми помагаха. Всичко беше измислено.

Преди самото излизане си усещах въздуха много по-силно под маската и ритъма на сърцето, което биеше като лудо заради адреналина. Обаче изконтролирах ситуацията благодарение на диафрагменото дишане, което владея. Психически си наложих контрол, за да се справя с големия адреналин и да оправя дишането“, призна Буюклиева.