Тамара Глоба: Животът на тези зодии се преобръща до дни

Декември чука на вратата, а прочутата астроложка Тамара Глоба е готова с хороскопа си, който разкрива с какви събития ще се сблъскат представителите на всички зодиакални знаци в последния месец на годината.

За повечето зодии този месец ще бъде емоционален и труден. Особено важна в този период ще се окаже подкрепата на роднини и приятели.

Членовете на семейството ще ви помогнат да намерите изход от трудните ситуации. За да получите пълна подкрепа от близките си, е необходимо не само да споделяте опит, но и да решавате проблемите им.

За да постигнете успех в делата си и да получите предимство при важни преговори, трябва да ги отложите за благоприятните дни, които през декември са: 2, 6, 9, 10, 16, 19 и 28. Това време ще бъде подходящо и за взимане на съдбовни решения.

Трябва да се обърне повишено внимание на неблагоприятните дни: 3, 7, 12, 18, 21, 27 и 30 декември. Тамара Глоба препоръчва тогава да избягвате посещението на лекари, да не правите големи покупки и да не започвате нов бизнес.

Астроложката съветва да не сменяте мястото си на работа. Сега е по-добре да се съсредоточите върху завършването на делата си и съставянето на нови планове.

През декември се очаква увеличение на разходите. Това се дължи на традиционното купуване на подаръци и подготовката за празниците. Незначителното увеличение на доходите ще покрие разходите, така че те няма да повлияят значително на семейния бюджет.

Тамара Глоба не вещае сериозни здравословни проблеми през декември. Единственото, което може да развали празничното настроение, са сезонните заболявания.

Астрологът препоръчва да защитите организма си с прости процедури: прекарвайте повече време на открито, нормализирайте начина си на живот и хранене, избягвайте стресови ситуации, отървете се от лошите навици и се занимавайте редовно със спорт.

Ето и какви изненади са подготвили Звездите за представителите на всяка една зодия в последния месец на годината:

Овен

Краят на годината ще е труден период за Огнения знак. За да постигне успех в бизнеса и личния живот, Овенът ще трябва да положи много усилия. Астрологът призовава представителите на тази зодия да продължат да вървят към целта си, независимо от препятствията.

Телец

В семейния живот са възможни противоречия. Най-вероятно виновниците за повечето кавги ще бъдат самите Телци. За да постигнат положителна атмосфера в дома си, ще трябва да намерят интересно хоби и да насочат енергията си в ползотворна посока.

Близнаци

Когато решават проблемите си, Близнаците трябва да е наясно с границите на своите възможности.

Голямото напрежение по време на работа ще ги направи раздразнителни или апатични. Това състояние ще се отрази негативно на семейните отношения.

Рак

Тамара Глоба вещае конфликтен месец за Раците. Разногласията ще възникват неочаквано както с колегите от работата, така и с членове на семейството. Водният знак трябва да сведе комуникацията до минимум, особено с непознати хора.

Лъв

За представителите на това съзвездие ще настанат добри дни, в които да се заемат с външния си вид. Тамара Глоба препоръчва да посетят фитнеса, да се обърнат към козметик и да приведат в ред начина си на хранене. Всички начинания в тази област ще се отразят добре на външността им.

Дева

През този месец Девите трябва да направят равносметка, да оценят допуснатите грешки и след това да направят планове, отчитайки свършеното. Догодина ще се отворят възможности за постигане на поставените цели.

Везни

Кариерата ще бъде основен приоритет за декември. Взискателните Везни ще бъдат заети да довършват делата си.

Глоба съветва всички, които искат да сменят работата си, да не го правят. Краят на 2021 г. не е подходящ момент за промяна.

Скорпион

За Скорпионите ще настъпят добри дни, в които да се заемат с личния си живот. Самотните ще срещнат любовта, ако успеят да преодолеят срамежливостта си. Обвързаните ще се потопят в предпразничните си задължения, което допълнително ще укрепи чувствата им.

Стрелец

Представителите на този знак ще посветят първата половина на декември на кариерата си. Ще трябва да завършат всички проекти преди празниците. През втората половина на месеца ще успеят да се отпуснат и да си починат в компанията на семейството и приятелите.

Козирог

В началото на месеца представителите на това съзвездие ще преодолеят умората. Астрологът съветва Козирозите да се разсеят от негативните мисли и домакинските задължения и да посветят свободното си време на активна почивка.

Водолей

Водолеите са сред щастливците, които ще се радват на голям късмет през декември. Той обаче ще бъде на страната на активните и весели хора.

Представителите на тази зодия могат да изпитат късмета си в рискови сделки с пари, но спазвайки мярката. Не трябва напълно да се отдават на хазарта.

Риби

Финансите ще бъдат основната идея на месеца. В опит да спечелят допълнителни пари, Рибите ще поемат всякакви задачи. Това ще даде своите резултати, но представителите на този знак рискуват да се преуморят от работа

Previous post Бившата на Ники Илиев е щастлива с нов мъж
Next post Психоложка разкрива признаците на изневярата