Тамара Глоба направи своята прогноза за 2023 г.

В навечерието на новата година вярващите в астрологията сравняват прогнозите на различни астролози, опитвайки се да разберат каква ще бъде 2023 година.

Известната астроложка Тамара Глоба първо е съставила хороскоп за всички знаци на зодиака през 2023 г., а след това е казала общите характеристики на новата година в канал в YouTube.

Тамара Глоба нарича предстоящата 2023 г. предизвикателна, но интересна година, година на възможностите. Световните издания ни запознават с интересните моменти от прогнозата. Ето какво гласи тя:

Политика

Март ще даде на Русия доста силни съюзници, дипломатически съюзи. Краят на лятото и началото на есента ще дадат възможност за мирно уреждане на конфликта.

В края на 2023 г. ще се появят много възможности за преговори: според Глоба, не Русия ще търси възможности за преговори, а други ще дойдат при нея, за да преговарят.

Когато през втората половина на годината светът види, че Москва е в силна позиция, тогава ще започне процес на преговори.

Икономика

Препоръчва се да се основават нови компании, да се инвестира в недвижими имоти в Русия – всичко това ще се окаже печелившо. С акцент върху модерността, с поглед към бъдещето.

През втората половина на 2023 г. ще се наблюдава нов спад на долара, според Глоба. През 2025-2026 г. – срив на еврото и долара.

За връщането на чуждестранния бизнес в Русия: Въпреки трудностите, които ще срещне Русия и други страни опитите за връщане, за възстановяване на загубеното по отношение на финансирането – интересът към Русия в това отношение ще бъде много голям и ще се развива през следващите години.

Семейство, лични възможности

Годината на Марс поражда необходимостта да бъдете активни, да се борите за себе си. Някои хора навлизат в състояние на агресия, а други – в ново ниво на живот, което трябва да постигнат.

Тази година е интересна с нови възможности. Хората активно ще се стремят да създадат семейство, да имат деца.

Годината е интересна, но в същото време трудна, а за някои хора и много щастлива, защото дава перспектива. Появяват се нови възможности. Годината ще донесе късмет на онези, които са смели, които са лидери по природа. И на тези, които знаят как да строят, да спасяват и да помагат на другите.

Previous post Диана Димитрова: Преспах с цялото училище и с цяла София! Нимфоманка от дете
Next post Регионът, който дава по 30 000 EUR, за да се преместиш да живееш в него