Таня Боева се оплака от жесток психотормоз

Поп-фолк дивата Таня Боева, която беше едно от най-популярните имена в лекия жанр в близкото минало, разкри причината за изчезването си от сцената – пет години психически и физически тормоз от страна на „криминално проявени бизнесмени и полицейски шефове“.

„Ситуацията, в която бях поставена не позволяваше нито физически, нито емоционално да работя, да творя. Това бяха едни постоянни атаки от организирана група хора, криминално проявени лица, част от които излежават присъди. Бизнесмени, шефове на полиция- такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах възможност да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и за моите близки”, споделя пред Мариян Станков – Мон Дьо в ефира на NOVA тя.

Певицата увери, че към момента

част от тях са в затвора.

Ужасът за изпълнителката на „Лошо момче“ започва през месец септември на 2017 година.

„Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че ще ми отрежат главата, че няма да виждам дете си. Това, което прочетох на страниците на разследването, за мен ми дава отговор защо се случи всичко това”, разказва още тя.

Боева получавала заплати очи в очи, по телефона, чрез пратеници и дори по мейл.

В студиото се появи и мъжът до певицата, който иска да остане анонимен. Той обаче даде гласност на проблемите и цитира съдебни документи, според които бившият свекър на Боева – Тодор Бургуджиев, е един от виновниците за тормоза над певицата. Той разказа как поръчители са се опитвали да подхвърлят наркотици в колата на Таня, за да я арестуват и

да й отнемат родителските права

Стана ясно още, че злосторниците атакували дома й в Стара Загора, където счупили видеокамерите, а жилището й в София било разбито и обрано. Нападенията се случвали на празници.

Преди време Боева приемала загубата на второто си дете, само ден след раждането, за най-тежкото изпитание в живота си. Синът й Росен обаче е нейна опора и я мотивира да бъде силна майка и иска да го научи „да бъде истински мъж, да бъде силен, да вярва в доброто и да бъде добър човек“.

През последната година тормозът над Таня Боева е намалял и скоро тя ще се завърне на музикалната сцена с нови проекти.

Previous post Калина Паскалева призна за психически проблем
Next post Истинската Атлантида: 6 града, погълнати безмилостно от морето