Теди Александрова отново влюбена, преодоляла е Емрах

Теди Александрова пак се носи на крилете на любовта. Повод за коментари даде самата тя, след като в разговор с фенове в социалната мрежа чалгаджийката отговори на въпрос дали има нов мъж до себе си с песента си ,,Влюбена“. Дали е така, или блондинката е имала предвид, че е влюбена в музиката и в живота, както обикновено казва, засега остава мистерия, пише „Уикенд“

Само до преди около два месеца Теди Александрова бе във вихъра на земетръсен скандал с бившия си Емрах Стораро. Двамата се разделиха драматично, като подхванаха война в социалните мрежи. Теди заяви, че сериозна роля за разлъката изиграл бащата на Емрах – Тони Стораро, тъй като не я одобрявал.

Емрах пък твърдеше, че всъщност не е имал сериозна връзка с Теди, както тя го представя. Последва взаимно вадене на чатове, разяснения и пояснения. В разгара на сагата Теди показа клипче с клане на агнета, докато ходжа чете от Корана. Емрах поясни, че клипчето е от курбана, който баща му Тони Стораро направил за негово здраве.

Теди смята, че не става дума за курбан, защото в клипчето ходжата казвал на турски език: „Теодора да стои далеч и Емрах да си поеме пътя“. В скандала бяха замесени и пари, защото Теди искаше Емрах да ѝ плати песните, които е направила за него. Когато баща му Тони Стоpapo изплати сумата, певицата побърза да отбележи и това събитие.