Теди Александрова получи предложение за брак от приятел на Емрах

Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от свой колега и не става въпрос за бившата ѝ половинка Емрах Стораро. Изпълнителката на „Чалга пеперудки“ отдавна е загърбила тази тръпка, а сега на колене ѝ падне един от най-добрите приятели на синът на Тони Стораро, пише show.blitz.bg.

Младият изпълнител се осмели да падне на колене пред колежката си с пръстен в ръка и да я помоли да се омъжи за него. Реакцията на Александрова не е за пропускане, още повече, че се отнася до един от верните приятели на бившия ѝ, с когото се разделиха по скандален начин.

В последните дни на отминалата си 2022г. Теди Александрова имаше съвместно участие с младия си колега Антонио. В разгара на вечерта той падна на колене с предложение за брак и успя да изненада русата фолк фурия.

Вместо краткото „Да“ или „Не“, певицата започна с уговорки за сватбата. „Ще имаме ли циганска сватба“, „Нали няма да имаме господари на живота си“, „Нали ще си живеем както само ние умеем“, а видимо Антонио нямаше търпение да чуе само краткия отговор.

Разбира се, всичко това е на шега, Теди и Антонио са само приятели, но той е решил да направи нещо, с което да приповдигне духа на забавляващите се. Надяваме се Теди да не задава толкова много въпроси, когато правилният човек падне на колене и поиска да му стане жена. В противен случай би отказала и най-влюбения мъж, след като умее толкова умело да разваля романтичния момент.

Интересното в случая е, че Антонио беше един от най-верните приятели на Емрах Стораро. Теди и Емрах изживяха изпепеляваща любов, но семейството на певеца направи всичко възможно да ги раздели, а двамата направиха публично достояние цялата си връзка и изговориха много неща за себе си, за които към днешна дата вероятно съжаляват.

Previous post Васил Найденов закъсал със здравето, светило от ВМА го спаси
Next post Джулиана Гани роди втория си син и ще се казва…