Теди Бургазлиева сбъдна американската си мечта

Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ 2002 Теди Бургазлиева изживява американската си мечта. Тя живее като истинска принцеса заедно с половинката си Симеон и двете им близначета Раян и Ема.

Семейството е потънало в лукс в баровския Ориндж Каунти от април насам заедно със своите близнаци и не могат да се нарадват на чистия въздух и спокойствието наоколо. Що се отнася до работните ангажименти – в момента и двамата работят дистанционно по своите проекти.

„Мечтите се сбъдват! Благодаря ти, любов моя! Безкрайно е лятото в душата ми“, разкрива Теди, споделяйки видео в социалните мрежи от брега на океана в Калифорния, в което разхожда край плажа дечицата си.

Бургазлиева и Симеон имат и повече време да осмислят и разработят още по-усърдно своята уникална идея построяване на град на бъдещето, издигнат сред природата без коли, стрес и мръсотия.

„В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израснат в личен и професионален план. Може би ще бъдем първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта. Нямаме все още достатъчно средства да я осъществим, но търсим начин да изкараме пари и да ги инвестираме там“, разказва Симеон и добавя, че с Теди са много ентусиазирани да осъществят замисъла си и все повече хора узрявали за техните планове.

„Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Идвайки в САЩ, си мечтаех за палат в Бевърли Хилс, две ферарита и ламборджини отпред; да ходя по скъпи ресторанти и да имам богати съседи. Това бе американската мечта, когато се докоснеш до този стандарт на живот, осъзнаваш колко е безсмислен и че тази показност не те прави щастлив.

Със Симеон имахме възможност изживеем този живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго – децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръста, да си играят с шишарки, да няма коли и мръсотия. Искам малко неща, удобни за поддръжка. Ако си отглеждаме част от храната, ще бъдем много по-здрави“, споделя своята визи за бъдещия проект моделката.

Previous post Скандал разтърси „Мастършеф“, искат главата на големия победител
Next post Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв лъжец си…