Тежки дни за Белослава, мъжът й: Дойде време да се разделим с…

Певицата Белослава, която е сред най-известните почитателки на кемперите, продава своя дом на колела. Съпругът й – художникът Евгени Йонов, пусна обява във Фейсбук за продажбата на мерцедеса, пише „Телеграф“.

„Дойде време да се разделим… За повече инфо на лично“ – написа мъжът на звездата и публикува дузина снимки, за да се види отвсякъде превозното средство. Той нарочно не обявява конкретна цена, за да може да се пазари. На въпроса каква е причината да го обяви за продажба, Йонов отвръща: „Не мога да карам два.“ Кемперът присъства в много от личните снимки на Белослава. „Свободата да имаш къщичка на колела е безгранична, може да спреш на всеки ръб на скалата, на всеки плаж и дюна. Да изпращаш и посрещаш слънцето с най-хубавата гледка. Евгени и Дара обичат да спортуват, така че лятото търсим ветровете, а зимата снеговете. Няма нищо по-приятно от това да сме заедно. Независимо че сме семейство, ние като отделни индивиди много си допадаме и много се забавляваме“, казва за любовта си към кемперите изпълнителката на „Между две луни“.

Точно този вид превозно средство е свързано и със запознанството на Белослава и Евгени.

„Бях в шести клас, когато с майка ми и баща ми отидохме на къмпинг „Веселие”, където бяха и родителите на Евгени, за да ги видим. Тогава той излезе от една каравана, протегна се и влезе да кара сърф. Аз останах с отворена уста. Оттогава повече не го видях. После през годините се засичахме, но той въобще не ми обръщаше внимание. Никога не съм предполагала, че един ден ще се омъжа за него“, спомня си певицата.

Кемперът често става причина за скандали между нея и мъжа й по време на пътуванията. Причината е, че тя харчи газта, за да готви, а той няма откъде да зареди бутилката. „Ами нали влизаш в една малка къщичка кемпер и трябва да ухае на вкусно“, пита звездата.

Previous post Семира приключи с „Игри на волята“
Next post Това ли е новата Мария Бакалова?